Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad bi me neko pitao zelim li da zivim u kavezu 30 godina i da imam sve sto pozelim ili da zivim 10 pa i 5 slobodan a da sastavljam kraj sa krajem,izabrala bih ovo drugo. Zao mi penzionera i mladih do 18 (u kavezima). Pogledajte svedsku i druge normalne zemlje, ne kopirajte mjere idiota vladara srbije.
Nije Svedska i druge zemlje, vec samo Svedska. Hajde ono moze se tu dodati Bjelorusija, Tadzikistan... ako i njih brojis.
Poslusajte coveka koji je izumio e-mail koji govori o manipulaciji koronavirusa i ko stoji iz njih. Polako sve izlazi na videlo. https://www.youtube.com/watch?v=xf-qv9o8nq8
https://twitter.com/va_shiva/status/1246526633206353921
https://twitter.com/va_shiva/status/1245884706056556546
Zasto ovdje na klixu stoji zarazeno 656, a sad gledam bht1 i stoji 677 zarazeno.
Klikse, danas je 35 slucajeva. Ispravite ovo.
Treba nam puno ljudskosti da ovo prebrodimo, ne gledajte ko je ciji, ko kome pripada, pomozite jedni drugima.
@DonKerlon Aposlije ovoga da drukcije nastavimo.
U proteklih 24 casa, u RS je zabelezeno tri slucaja, a u Federaciji 32. Kako?