Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas virus napada samo medicinare, nece na bankare i politicare
@HamdoOnTheMove Kod nas su političari najveći bankari.
@HamdoOnTheMove Kada nije fadil pokupio do sada virus onako smotan ne zna masku staviti, a landraha svuda okolo kako ce ostali zecevi i misevi politicari pokupiti posebno bakir koji je u mracnoj komori proveo zadnjih dva mjeseca i samo izletio kada je cuo da se pominju neki milioni eura kredita pa opet u komoru
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ona je koronicu pokupila negdje van ambulante jer u ambulante u ks niko nije usao od marta. To se zabarikadiralo ne mozes ni prici osim ako iz tebe ne siklja krv
@majkamustara ne seri, ti sve znaš!
Nije tacno u Velesicima ambulanta radi bez prestanka sve vrijeme
Ovo je stvarno čudno,niti jedna radnica marketa i prodavnica u cijeloj BiH se nije zarazila a na ljekare corona nešto posebno napala
Cim napadne politicara odma mutira
Uz duzno uvazavanje prema strucnjacima, sad se namece pitanje: Zbog cega nuzno stavljaju titulu zaraze? Je li njezin zivot vrijedniji od drugih? Nadalje, ispadne da su najveca zariste bolnice, a nek se Solak hvali da je stupidarija policijskog sata dala najvece rezultate!
Nije se na poslu zarazila posto ne pregledaju pacijente..a dijeli sudbinu svih nas. Zelje za brz oporavak..
Tuga je koliko su naši ljekari izloženi, sve je ovo sebijino djelo !!!!!! Jel moguće da ovoliko štete nanesu bošnjacima bakir i sebija!
I hajde neka objasne sada strucnjaci kako je moguce da toliko bolnickih i zdravstvenih radnika dobije virus pored toliko zastite, dezinfekcije, nema protoka pacijenata iz vana u bolnice i domove zdravlja, na koju foru ga pokupe, a sa druge strane nezasticeni gradjani koji nose maske i rukavice danima iste bez dezinfekcije, neprofesionalno nose maske, svuce je ispod nosa, ne pokriva nos i usta adekvatno, ispada manje zarazenih?
Mozda zato sto ta ambulanta ima recimo 30 do 50 pacijenata i pregleda svaki dan. I tu nema distance. Mora se provesti barem 15 minuta sa svakim pacijentom. Dok vecina stanovnika velesica drzi distancu i ide jednom u 5 dana u kupovinu.
Zelim joj brz i uspjesan oporavak,kao i svim ljudima koji doprinose da se stanje normalizuje.
Loša organizacija domova zdravlja.Nije ni čudo!!!
Ma hajde bar znamo da nije nikog (mozda osim ukucana) zarazila jer svakako nije radila sa pacijentima.
Tebe je trebala zaraziti.
dosao virus kroz tunel
Ima li još nekih vijesti o korona virusu? Baš je zanimljiva tema.
A, zdravstvo nam je, inače, super!
Znači još smo u ulaznoj putanji, bravo Solak, Fadile i ostali