Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brz oporavak bebici ❤
Nemaš razloga za brigu kao ni roditelji iste. Sve uredu.
O Boze dragi sad ste se na djecu okrenuli?
oni se okrenuli na djecu? ignorantnosti nikad kraja...
hajmo bockat i bebe, ovo je samo uvod u opravdavanje toga
Očekivati je da će se sada okomiti ma djecu, da ,opravdaju' ovu nakaradnu gensku terapiju sa otrovima i za njih. Drukčije im ne može proći.
Laz😉propaganda najveca korona😉
Bebe vakcinisanih roditelja!!! https://www.bitchute.com/video/ZLDOO5Jnsp0E/
Zaštititi ih kao i najstarije. Valjda podrazumijevaju vakcinu kao zaštitu. Koja propaganda.
ja znam jednog bio zaražen nije se ni rodio
U jajcu
ne vjerujem da je korona.to je dječiji gripa virus koji se lako prenosi i koji napada isključivo djecu a može da zahvati i odrasle .ove godine ovaj virus je poranio.obično dolazi zimi.beba mora u izolaciju sa majkom.
nigdje u tekstu dal joj je majka vakcinisana. jer da nije, pisalo bi :)
Zemlja je ravna
Nije ba nije.Okrugla je samo jos nisu sigurni kakvog je oblika . Okrugla kao lopta ? Ukrugla malo spljostena na ? Obliku Elipse, okrugla kao krompir malo udebljenj sa strane? Okrugla je samo nisam siguran kakvog je oblika?
Ma jok ba, ubija samo starije. Samo se vi opustite i klembesite maske. Garant je i ova beba imala neko urođeno stanje. Korona izmišljena bolesta ba... 😁
Pricas gluposti druze pogledaj samo svoje komentare i da se zakljuciti da nemas vise od 12 godiina. Sa ovim testom PCR sto testiraju mozes detektovati sta ti bog dragi pozeli. Ovo je jedan od najosjetiljivijih testova koji postoji i u stanju je replicirati mrtve materije, žive, sve sto je nekad postojalo moze se ciklusima povecati i dobiti "pozitivan" rezultat. Sto ne znaci automatski da si bolestan i slicno. Samo daje pozitivan rezultat da je tu nekad bilo nešto što se trazi.
Imaš li i neki krezzubi, nenaučni link da to 'potvrdiš'? Otiđi, brate, na medicinske stranice Harvarda, Stanforda, pa malo iščitaj...
sto mozete lagat, pa to nema granica
Nisu Amerikanci bili na mjesecu, jel tako?
@alibaba ... hoces da kazes kako amerikanci govore istinu?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)