Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma dajte vise, koga ovo zanima ja stvarno ne znam, izadjete bilo gdje raja normalno izlazi, radi, da nema ovih vijesti narod ne bi ni znao da postoji "pandemija".
Pitanje svih pitanja je gdje je nestala gripa nakon 300000 godina zajedničkog suživota?
@FalconRector Tu je gripa, samo što se o njoj ne piše, a i nema potrebe jer nije opasna koliko covid-19. Ja sam lično prebolovao u novembru covid-19, a sad u januaru gripu. Simptomi nisu ni slični i ova prva bolest me iscrpila, a gripa me samo malo očešala kao i uvijek do sad.
Na grafiku zavisnosti incidence od protoka vremena, trenutno se nalazimo na ravnoj liniji koja je u laganom padu, što je veoma slično platou akcionog potencijala nervne ćelije. Da, pogodili ste, spremam fiziologiju čovjeka :)
Ne postoji covid 19, to je prevara
@indigo24 Ti znaš? Navedi barem 10 dokaza koji potkrepljuju tvoju tvrdnju da ova bolest ne postoji? Ako i kada to uradiš, ja ću tebi navesti 50 dokaza koji potvrđuju postojanje. Da si u životu pročitao nešto više od Vesele sveske, ne bi baljezgao gluposti.
e evo ga lagano idemo gore, malo se vise testira te je stoga i broj zarazenih veci... idemo samo jako
Stavljajte maske! Ti što negoduju na maske, nemaju prava da se mješaju u vaš lični izbor nošenja maske.. Šta koga briga moj život? Zakon podržava i ističe nošenje maske i to je sve što treba da znam. Ima svakakvih mrzitelja i nije lako staviti masku pravilno iz straha, ali život je važniji od straha ili da ti naljepe nekakvu naljepnicu nepodobnosti u društvu. Meni je lakše nositi masku kad vidim da je drugi nose.
prati li ovo jos neko?
Kad je manje slučajeva nego jučer ništa, kad je više naglasi se obavezno u naslovu?
Za godinu dvije neće se ni znat da je ovo bilo
Zašto je smrtnost od Koronavirusa u RS 5% a u FBiH 3%. Čudo nije Vučić pomogao Milokradu da smanji ovaj procenat smrtnosti kao što planira pomoći vakcinisati stanovnike RS. Doduše u Srbiji je procenat smrtnosti 1% jer većinu mrtvih ne broje.
@LordXYZRBiH Da vjerovatno je uzrok veći udio starog stanovništva i užasan zdravstveni sistem jer se političari u manjem bh. entitetu ne bore za bolje zdravstvo nego se bore da se ne oduzimaju odlikovanja RATNIM ZLOČINCIMA. Treba ukinuti entitete za dobrobit stanovnika stanovnika BiH koji žive u RS.
@BosniacumLilium Nije to smrtnost, to je tzv CFR, broj umrlih podijeljen sa brojem REGISTROVANIH pozitivnih. naravno broj neregistrovanih, sa blagih simptomima je desetine puta veći pa je stvarna smrtnost toliko manja. Istraživanjima je utvrđena smrtnost (tzv IFR) od 0,23 %, Što manje testiraš CFR je netačniji a da nađeš sve slučajeve CFR= IFR= smrtnost
Da mi je pročitati da je neko umro od srčanog, moždanog, otkako je krenula korona kod nas od toga više niko ne umire, samo karona.
Ljudi izadjite i Sarajeva pa cete vidjet kako se zivi i bez maske i bez korone...
Još je aktuelna korona? Mislim da su dostigli svrhu, samo još i na vakcinima da uberu i nastavlja normala neka.