Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BiH treba da ima u vidu da ce najvjerovatnije BiH dijaspora koja je ilegalno boravila na zapadu bez validnih dokumenata, a radili su na crno prva ostati bez posla i da ce zbog svog nerijesenog statusa prva krenuti ka BiH. Ako vec nisu. Ovo isto vazi i za Srbiju, Kosovo, Makedoniju.
Ljudi dragi zbog nasih najmilijih smanjite bespotrebno kretanje. Nije lako ali izdrzite i dajte dozvolite da najugrozeniji provedu jos vremena sa nama na ovom svijetu. Zasluzili su to jer su oni tu bili uz nas kad je nama mladjim to bilo potrebno. Izdrzimo i ostanimo kuci. Samo zajedno možemo proći ovu situaciju i pobijediti virus.! Pare i sve nedace koje nas cekaju imamo nacin da prebrodimo ali neciji zivot nikad vratiti ne mozemo! #OstaniKodKuce i spasi živote
U Sarajevu sa netestiranjem samo komplikujete situaciju jer budale imaju alibi da nema niko zarazen i maltretiraju sve redom, hodaju i pozivaju druge na bliske kontakte, a ko se pridrzava mjera ismijavaju, ako ima zarazenih a niste objavili na desetine smrti cete vi direktno nositi na dusi !
Zbog tog kršenja karantina od strane pojedinaca Bosna i Hercegovina ima ovo sto ima,zato moji gradjani koga god znate da je dosao a ne pridrzava se tuzite ga prvenstveno radi sebe i svojih namiliji a onda radi ostalog naroda.MISLIM LJUDSKIM GLUPOSTIMA NEMA KRAJA A OVO NAM JE PRAVI PRIMJER DA VIDIMO KAKO SU POJEDINCI BEZOBRAZNI I SEBICNI.
Nek naplacuju od dijaspore... Oni imaju para, dolaze iz ugrozenih podrucja i oni ne postuju
@4evermladmojmostar hajd ne seri
Rudan: Već 6. februara, dvije sedmice nakon zatvaranja Wuhana, donijeli su na snagu "Zakon o kažnjavanju kriminalnih radnji usmjerenih protiv sprječavanja širenja novog koronavirusa koji uzrokuje upalu pluća". Svaki zaraženi kome je određena karantena, a namjerno je prekrši, kaznio bi se kaznom "između 10 godina zatvora i smrtne kazne", ovisno o posljedicama, prema članku 114. i 115. Kineskog kaznenog zakona. "