Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E cuj dosljaci.kakav vam je ovo izraz p.materna.
Ko ide u tranzit mora li se testirat ili samo prolaze.
Ovo nije skroz ispravno. Vazi za one koji dolaze iz BiH a imaju mjesto prebivalista u Njemackoj. Testovi su "besplatni" u smislu da vase osiguranje preuzima troskove, koje morate predociti prije testiranja. Treba voditi racuna na pravila pokrajine gdje zivite jer se u nekim dijelovima i pored aplikacije, mora javiti policiji i poslati im rezultate testa. Moraju se cekati rezultati u pismenoj formi od laboratorija, a ne samo na aplikaciji.
@fbUser1587409583 Ne, prebivaliste. "Prebivalište" je mjesto i adresa na kojoj se osoba trajno nastanila radi ostvarivanja prava i obaveza vezanih za zivotne interese, a "boraviste" je gdje privremeno boravi ali nije trajno naseljena.
Mogli su i kod nas besplatno testirati ...barem pred izbore.
Tako to radi kraljica moga srca Angelica Merkelica
Mogli su i naši bar one donirane testove staviti besplatno na raspolaganje svojim građanima. Pa da se i mi osjećamo bar jednom kao građani normalne države
Njemci gospoda , dok ovi nasi besplatne testove sto su dobili naplacuju... puuu