Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nadam se da ce radijatori biti topli i u januaru kada bude minus 20........
Ak ne budu, grijala bu vas ljubaF
@mizantrop23 pitaj zenicane da li je to bilo dovoljno da se ugriju, u svakom slucaju sam uvijek za tu vrstu "grijanja"
i vama j. mater
Posto imamo dnevne redukcije vode, ne vidim koji je razlog da imamo tople radijatore. Uzmite nam sve. Ta ce nam topli radijatori, zavrni i nepustaj dok ne bude tri dana zaredom -12
Nema vode, ali eto, biće barem grijanje.
Kakvo grijanje nema ga nocu kad je najpotrebnije Fakticki ko radi grije se kad dodje s posla od 16 do 22 i onda zatvore pipe do 6 ujutru pa se ti snalazi , a placa ogromnu cijenu. A sta ces niko se ne buni i ne govori o tome problemu.
Imace kao vode.
SPECIJALNA PONUDA: NOVE, NOVAC KREDIT, BRZO POSEBNO TRA POPRAVITI, 3% U 24 sata. Ti si trazio kredit od novac za ostvarivanje tvoj projekt - Ti si odbijen od strane vaših banaka - Treba ti kredit da očistiš svoje dugove, da platiš račune ili pokrenuti projekat. Kontakt: [email protected]
Svaka čast za upravu Toplana na ovom potezu. Sistem radi i ove zime nema zime 🖒
Ja ne znam kako pišete da nema poskupljenja kad je grijanje poskupilo 12%od avgusta mjeseca. I niko to nije primijetio
zenicko grijanje na aparatima
Toplanama na svaki način zastupnici kantonalne skupštine ne smiju odobriti poskupljenje grijanja, jer će se na taj način samo povećati lista dužnika ovoj firmi, a time i broj nezakonitih hipoteka na stanove građana koji su poodavno pali ispod granice preživljavanja i apsolutno nemaju načina da uopće ikad izmire i ovu režiju. Krenula je legalizirana otimačina stanova.
Sto lazete nece biti grijanja jer nema vode..Nismo svi bas🐑
Tamam :))
Ako bude vode... https://www.youtube.com/watch?v=mxodeAVtfQM
Jel vam i grejanje sljaka na mokracu ili nju samo pijete?