Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada se treba graditi 12 zgrada na povrsini predvidjenoj za dvije zgrade na jednoj od malobrojnih zelenih povrsina ..urbanisticka saglasnost se izda u roku 24 sata..a kada treba izdati urbanisticku saglasnost za zicaru koja je vec postojala i sada je treba obnoviti..to traje godinama?!...
Ne znam zasto dzaba stavljaju na kabinu ispred vijecnice :Vidimo se 2017. .... Bacaju ublehe turistima samo....
@pokvareni_usisivač 6.APRIL 2016. ?? Tako su lagali prosle godine kad su onu sadaku izlozili ispred Vijećnice. STOKA !
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jel vas stid više pričati o žičari? Ljudi prave tunele ispod okeana. Nanu vam naninu lopovsku nesposobnu..
Treba i na desnoj strani napraviti do Barica po uzoru na zagrebačku uspinjaču.
gledam jel kucica za zicaru ili dzamija na slici
OVO POSTALO KAO I ZA KORIDOR 5C, DAJTE IZDVOJITE 15 MILIONA MARAKA, ODETE U AUSTRIJU KOD PROIZVODJACA, UPLATITE AVANS, DATE IM SEST MJESECI DA ZAVRSE I ZAVRSITE VISE PRICU S TIM. AKO NE, TU LOVU PREBACITE NA PROJEKT HRASNICA - IGMAN - BJELASNICA I PICI.
Pa počnite je gradit već jednom yebo ga država više
grob ga j+bo pa nije nuklearna fizika a ne zicara od 500m vazdusne linije
ja od stida ne bi izgradio novu zicaru. proslo je vise od 20 godina od rata. komunisti digli drzavu ovi ne mogu ni zicaru obnoviti
Kite se Skaka i ekipa sa projektima koje je Gradonacelnica Borovac pocela i haman privela kraju ;) Tako oni to u SDA jedni od drugih otimaju ;)
AMIN!!!
http://ba.n1info.com/a90139/Vijesti/Vijesti/Najljepsi-poklon-Sarajevu-za-naredni-rodjendan-zicara.html
Nepismeni novinari KLIX ! Sve je naopako u tekstu ! Za izgradnju se izdaje građevinska dozvola ! Urbanistiĉka suglasnost je upravni akt koji izdaje nadležna općinska služba, kojim se definiraju preduvjeti za projektiranje i odobrenje buduće namjene u prostoru !
TIBRA SE OFUCALA, TIHOMIR BRAJKOVIC VEC DAVNO PREBACIO LOVU, DAMIR HADZIC ZAVRSIO U CUZI, A OVI JOS NI KRENULI NISU SA ZICAROM. OSIM TOGA, POSTAVLJA SE VRLO PAMETNO PITANJE, ZASTO U OPCE PRAVITI ZICARU KA TREBEVICU PRIJE NEGO ZICARU HRASNICA - IGMAN - BJELASNICA (BABIN DO)?
urbanisticka je tek 10 ti dio od gradnje
ZAR NISU TREBALI DA JE IZGRADE I OTVORE 6.APRILA2016. ?? Tako su lagali prosle godine kad su onu sadaku izlozili ispred Vijećnice. STOKA !
6.APRILA 2017. IZVINJAVAM SE
Naporima gradonačelnika Abdulaha Skake i mladog tim-a proaktivaca dobili smo obećano a to je TŽ, ovo je početak šta nam još Skaka sprema kao iznenadjenje. Lajači jel vas stid !!!!
@INTEL ti ga pretpostavljam pridržavas dok ga Skaka recne
http://ba.n1info.com/a90139/Vijesti/Vijesti/Najljepsi-poklon-Sarajevu-za-naredni-rodjendan-zicara.html
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Al ga i razvlace.... davno moglo biti vec u funkciji.. ali ali....