Komentari (170)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajte nam i odgovore!
mmf daje odgovore jeb. te glupa ovo je stap i mrkva taktika
Neka oni nama a mi ćemo njima pitanje ? Pa ko kome ba treba. EU nacionalnim partijama ili one i EU !?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Bake ce znati odgovoriti na 3 pitanja: ime prezime,datum rodjenja i mijesto stanovanja😂
Koje preseravanje :). Evropska komisija je shit. Cuj predali pitanja...ne treba nam eu, samo ekonomija da se digne na noge. EU vuce za sobom kao slijepo crijevo: grcku, portugal, spaniju, rumuniju, bugarsku...sve te funjare koji nece da rade...
samo što nije.
evo odgovora na pitanja. https://www.youtube.com/watch?v=Km87G5FS31U&ab_channel=Dojaja.TV
Ovi naši mamlazi nemogu ili nesmiju da odgovore na 30 pitanja. Svako slijedeće ih vodi pravo na vešala. Kako nema smrtne kazne, biće obješeni za noge! Neka visi Pedro!
Neće. Sad će Baka Živković drito u Zagreb Kolindi na noge.
bit će teško odgovoriti na pitanja. to treba prvo prevesti, skužiti, pa tek onda odgovoriti bez i jedne pogreške, a to je mukotrpan posao koji košta jako puno. hrvatska je besplatno dala sva pitanja, prevod i odgovore srbiji. s obzirom kakvu politiku bakir vodi prema susjednim zemljama, morat će vam erdogan ispunjavati upitnik.
3000 pitanja da odgovore a oni nejmaju odgovora ni za 30.
Jedan napred,nazad dva...
Hoce li nasa pismena vlast znati procitati pitanja?
Eto jos malo pa gej paradu imamo 😂
DODIK JE JUCE ODGOVORIO NA JEDNO,,,SARAJEVO JE ZA NAS INOSTRANSTVO,,I JESTE VJERUJ TE MU,,ON NIJE NI NAUCIO PO ASFALTU HODATI,,MEDO OSTAJE MEDO,,,
@disabilmer Ok, ok. Sarajevo je grad u odnosu na Laktase. Ali u odnosu na Bg i Zagreb je kasaba. Moj grad se pretvorio u leglo seljaka i papaka
Kako Rade nasi politicar u Institucijama trebacnam za ovih 3000 pitanja 15 godina i tako dalje. Kako su susijedi, komsije navsli da smo leglo teroristcki grupacija, necmo nikada dobiti jer Muslimani, nemaju sta traziti u Eu toj samo za Katolike, Zidove, Praoslavce.
3000 pitanja? Slovima: trihiljadepitanja? Ovi nasi ne mogu da odgovore na neki jednostavan mail sa jednim jedinim pitanjem, a kamoli na nekih jos 2999. :D Vic dana.
Pitanje na kojem će pasti: Da linsu bošnje potomci turaka ? Odgovor: Ne znam ko je babo bio ali ja imam crne brkove !
Obećali našim dužnosnicima plate od 15k€ pa ushitreno pohitili HAHAHAHAHAHA
Ja sam siguran da ce nasa vlast kada saberu sve odgovore u kovertu ubaciti i veliku milku i 500 eura.