Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
super , samo što ovaj ima 20 prostalica , koga vi intervjuišete , pedera bez perike
a šta jel vas kupila vlasnica TV1 pa nam svaki dan pernosite njihove vijesti? pa imamo mi tv prijemnike da nam je do toga
novinarka trpa rijeci u usta Koracu u vezi Zagreba.
Pa jedino Srbi to i rade intenzivno...
ma yebo na politiku daj da se zivi...zivot je glup zato sto je jako kratak...rodis se ides kroz skolu 16 godina, radis samo kuca pos\'o, kad zatreba lafo boris se za svoju drzavu, ratovi se dogadjaju i prolaze, i sve to neko vrijeme...i na kraju umres...hehehe...ljudi sexajte se uzivajte...ne mislite nikome zlo...CEMU MRZNJA?