Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dovoljna sankcija je sto zivim ovdje
takav ti usud, a i meni :-(
majmune, čitaš li tekst??? ovo je đikanska posla, ponovo blokiraju bih po hiljaditi put. brate mili, pa bolje i rat nego trpiti srbadiju da j ebu državu. "Iz Republike Srpske tvrde da zahtjev Energetske zajednice da se na nivou BiH kreira Zakon o regulatoru, prenosu i tržištu električne energije i gasa, predstavlja još jedan pokušaj prenosa nadležnosti." mamicu vam đikansku pokvarenu smrdljivu genocidnu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dovoljna kazna nam je sto zivimo u ovoj vukojebini ...
zasto bi srbi prestali da Hebu bosnjake kada SDA ne oblaci gace od 91
Jos da nam hoce uvesti sankcije za uvoz mesa,krompira i cackalica..da imamo zdrav narod.
Jel ovo kopacnosa sa klixa😂😂😂
Ja bih volio da se mi pridružimo Americi kao 51. država, pa da oni odmah dovedu CIA, FBI, DEA i ostale, da ukinu sve entitete, kantone, gradove i opštine, preurede državu u 5-10 gradova i narede učenje engleskog jezika za sve. Pa da živimo ko gospoda sa američkim pasošima.
ebli vi sebi mater nesposobnu . Da mi je dozivjeti da se vi u necemu dogovorite . Nek nas ebu kolko mogu kad smo mi sami od sebe svi debili, mi ih biramo oni nas ebu uzastopno 20 godina
Aprililili kad bi sr zajeb.vali. Neka i treba stoci politicarskoj. Radite li ista, zaradite li te svoje velike plate????
zasto bi srbi prestali da Hebu bosnjake kada SDA ne oblaci gace od 91
oni su sebi umislili da imaju drzavu , po hiljaditi put krse Dayton ali ljubav SDA prema genocidnom cetnitetu zarad fotelja vlasti i love je neizmjerna Sa SDA ravno u 14 krug pakla
hvala alija
Jel to ozbiljno ili je neka prvoaprilska šala ? Hoćel onda Pizdić , Fadil i Željka podnijeti ostavke ili će kriv biti Nikšić i opozicija ! Mislim da je već spreman ovaj drugi scenarij ??
Entiteti ce ugusiti ovu jadnu drzavu... cudi me to od Federacije koja se ,,ubi'' od ljubavi prema drzavi....
sve to treba sankcionisati.
Prvog aprila..ovo neka zahebancija :P