Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vodeci ljudi ovih udruzenja su dobro naplatili i naplacuju svoje "clanstvo"... poluprivatne stranacke organizacije koje su spojene na budzete i sredstva dijele po privatnim i rodjackim linijama, bezbroj dijasporaca ima njihove clanske karte... slobodno pitajte obicne veterane i rvi pripadnike koji nisu dio vase halke sta misle o vama i vasem radu
Pa ne mogu biti granice koje su bile stoljecima, BiH je medjunarodno priznata u AVNOJ-skim granicama i kao takvu je trebamo cuvati. Ovi iz borackih udruzenja pojma nemaju ni zasto se bune ni sta hoce i imaju vise stotina borackih udruzenja pa ni tu nisu jedinstveni!
Kakav ba non papir kakve granice Samo hoce da narod zavade govna nacisticka
Čuj Koordinacija boračkih saveza BIH MISLITE NA 23 posto BiH Bezobrazluk
Za Bosnu se bore, smrti se ne bojee ⚜️
Eto vas se nešto pita bando zločinačka.
Generali Bubba Correli i Jala Brat su večeras isprobavali automatske puške u Hrasnom da vide kako se puca...
Ogradite sto odbranili!
Stara Srpska zemlja Bosna postoji vec citav milenijum
Samo činjenice...........
Nisam nikog uvrijedio..........
Zašto brišete.............
Zar su ovakve granice bile stoljećima?
znaci vracamo Sandzak?
Ma ni milimetar jedan zemlje Bosne i Hercegovine niko neće 'razdruziti'. To su pi*ke obicne. Treba Holbruku da dignu spomenik u svakom gradu, jer su ih sacuvali. Bosnjacima (i Hrvatima) su zaprijetili da ce ih bombardovati, ako ne prestanu oslobađati BiH. Srbi iz BL i okoline vec bili na traktorima. Nisu ameri znali sta ce s tolikim izbjeglicama, tj. nisu mogli dopustiti bh. 'Oluju'. Bolje mir u BiH, nego Traktorijada II ka Srbiji.
Jebite se i vi, i granice, i non paper, i narodi i svi. Imam jedan zivot pustite me da normalno zivim.