Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko li ce stvarno novca otici za donacije,a koliko u privatne dzepove.
Jel Safet Zec poslao koju marku?
Rahmetlija Agan Hodzic je sigurno do sada najveci sirotinjski vakif i zaista bi ove gradske strukture mentaliteta BODLJIKAVE ZICE U SRCU SEHERA trebale dobro razmisliti da nekoj ustanovi daju ime po njemu. Ako nista drugo neka bar javna kuhinja na Carsiji nosi njegovo ime.To je mozda najmanje sto mu se moze zahvaliti i njegovoj ljudskoj velicini.
Dok se u pojedinim evropskim gradovima ne moze nikako saobracati u samom centru grada ili eventualno samo malim vozilima na el.pogon kod nas kombi velike nosivosti u srcu Bascarsije i onda kazutreba ploce sanirati po hiljaditi put.
Tamo nema muslimana vise
Covjek i jest donirao za sve tri javne kuhinje bas zato da ako se nadje neko poput tebe da prica o vjeri i naciji
Samo anprijed draga naša SDA ! Zločinac Tito je nekada maltretirao Rogaticu sa POSLOM i svako ga je mroa imati, a što će mu sad KAD ĆE SVAKI BOŠNJAK PRIMATI pomoć iz kihinje za bijendike ?