Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast HVALA IM!!!!
"Između balkanskih zemalja i Turske od daleke historije do danas postoje veze, to je realnost. Ovo je područje osmanske ostavštine", kazao je Balekoglu, govoreći o ciljevima projekta. - pa ovaj naš narod je glup , dabogda pogino ovaj Balekoglu , retard jedan okupatorski , a nek su se moji "bošnjani" u turke obukli , fuj !!! Čast pojedincima na odanosti srednjovjekovnoj kraljevskoj BOSNI !!
Dabogda pogunili i ovi što su dali negativne ocjene mom komentaru , a time dokazuju da sam ja upravu jer ne shvataju šta rade kad se obuku u turske cigane
Hajd ba previse kletes pazi da ti se ne obije o glavu.
Turci braco bošnjačka....jedan narod.....
Hoće li ovaj konvoj ići i u Gazu ? Iftare li tamo večeras teroristi ??
Poštuj tuđe, voli svoje. Mi Hrvati volimo svoje najviše, ali poštujemo i tursko-bošnjačke običaje. Samo ne volimo tu politiku ugnjetavanja. Ali to je do političara, a ne do običnih ljudi.
Hahahahh hrvati od '92. Ivan Franjo Jukić "Mi Bošnjaci ..." dalje sve sami znate. E čuj oni Hrvati hahahahah
"Potičem iz muslimanske porodice iz Bosne, a po nacionalnoj pripadnosti sam Srbin." Mehmed - Meša Selimović
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Hljeba i igara!