Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Crknite od muke. Pa i budali je jasno da prvih desetak komentara uvijek pisu radoncicevi supljoglavci. Ukakali ste se od straha. Buuuuuu SDA buuuuu demokratije.... :-) Idemo da bas pometemo vi pogresni ljudi sto podrzavate stranku sa greskom. (SBB)
Krepo vam alija poturice
SDA u SRCU
Usvojili su parolu- ufoteljimo se što bolje i udobnije
2013.-2015. godina će znači biti godina još većeg uništanja BIH
ccc, ajde završite to više da mi ne iskaču vaše gluposti
guravo ti je to između Bakira i Tihog,Tihi je ipak manji lopov od ovoga krimosa
Pa ja bi ako nista ovoh Tihica sklonila sa pozicije predsjednika zbog njegove neizmjerene ljepote, cim ga covjek vidi zna da stranka ne moze valjati
"Za predsjednika je ponovno kandidiran Sulejman Tihić a za zamjenika Bakir Izetbegović. Umjesto dosadašnjih pet potpredsjednika SDA, bira se osam, a na listi su imena: Sadika Ahmetovića, Šefika Džaferovića, Adila Osmanovića, Safeta Softića, Senada Šepića, Salke Selmana, Asima Sarajlića i Sanjina Halimovića. " jesu se poredali po većini, veći ka manjim lopovima
čestitke na oktroiranom produžetku mandata za još tri godine na čelu SDA čime će ostvariti svoju četrnaestogodišnju suverenu dominaciju u ovoj stranci. Cestitke na odlicnoj manipulaciji
ZABOLI ME VIŠE I ZA SDA I ZA PLATFORMU
NAROD ZNA KAKO KRADEMO BABO I JA
Iako ovi izbori nisu održani u demokratskom duhu, na stranačkom Kongresu, smatram da je SDA još jednom dokazala svoje pravo demokratsko lice. Lice stranke u kojoj se odluke donose na neformalnim sijelima i minderima, a ne u stranačkim institucijama koje su predviđene stranačkim statutom.
Tihićeva najava da će SDA opstruirati sve moguće procese, da će i dalje zloupotrebljavati instituciju vitalnog nacionalnog interesa, kao i da će "SDA i on osobno" po uzoru na Bakira Izetbegovića sarađivati čak i sa nepostojećim strankama u BiH kako bi se zadržali u vlasti, samo je dokaz totalne dezorijentiranosti lidera SDA. To je demonstrirao i u svojim javnim istupima nakon što je sam sebe izabrao za predsjednika SDA i u naredne tri godine, a Bakira Izetbegovića postavio za svog vjernog zamjenika.
Pitam se da li ima iko dobronamjeran u Tihićevom okruženju ko bi mu pomogao da se vrati u realnost. Kao dugogodišnji politički radnik krajnje je vrijeme da prihvati činjenicu da dvadesetak zastupnika SDA u federalnom Predstavničkom domu nikako nije demokratska većina koja će ostaviti SDA-ovce na ministarskim pozicijama, direktorskim i upravljačkim foteljama državnih preduzeća.