Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vulin je dobio žestoku konkurenciju!!!
I Đurić i Đurić - jakako!
Lik isto konzerva gulasa
Genocidno kopile BIH u Kanadi, kakav ambasador i khurac
Ovaj Dodikov ambasador nepoznaje Ustav ni Dejton.Ukoliko se ukine mjesto visokog predstavnika u Bih ukida se i Dejtonski sporazum a ukida se i Republika mrska i nastaje seoba srba u Srbiju ,Kanadu i Dodik u Moskvu jer kaže nije njegova država BiH nego valjda Rusija.
Naravno da će radit u korist jednog naroda, svih Bosanaca i Hercegovaca. Ko je tebi kriv što se poistovjećuješ sa narodom druge države
Kakav ambasador i ku... pokazuje neznanje i tumači ono što nije na njemu da tumači. O kakvom koncenzusu priča ova spodoba? Opste je poznato da nikakav koncenzus BiH i ne treba o OHRu... to je isključivo na PICu... i 5 + 2 uslovu iz Dejtona. Mars kući u neku vukojebinu iz koje si i došao.
I zašto je retard još uvijek ambasador?
Glupane ne postoji konzensuz o ukidanju OHR a ne o njegovom ostajanju,
Vračaj govno nazad i u mjesnu zajednicu ga strpaj
Dobija platu sto sere na usta
Genocidaš
Inace Kanada nema pojma o situaciji pa je ovaj doticni hajvan to njima malo objasnjavao...koji levat.
Bosanci u Kanadi - ispeglajte mu leđa i poravite tu ružnu facu. Kao da ga je Majkovićka rodila.
Kaže ambasador "interese jednog naroda nije moguće nametati ostalima i predstavljati kao stavove cijele BiH" i onda mrtav-hladan radi samo ono što Miletu odgovara. Inače, ovom floskulom se upravo najviše služe oni koji bi nametali isključivo svoj stav. To nas je dovelo do rata, zbog toga je rat bio onako odvratan, i zbog toga se nekon rata BiH na više od pola svoje teritorije doživljava neprijteljski.
Pa i nema 2 naroda zele da odu
Ajjj imena, Mirisav. Ee, što ko ko vas predstavlja!
Njegova prica je totalno nebitna.