Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa oni su jedino kapacitet za penzije.Ukinite ta mjesta i u budzetu ima vise novca.Sta ce nam.Ne stvaraju novu vrijednost i ne doprinose nego samo ce stvarati velike troskove.
MashAllah InshAllah sretno našim najboljim političarima koji cuvaju bosnjacki narod od propasti! hvala SDA
Nema niko iz Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH.
Država Dejtonija i Lobotomija koja ima pravni kontinuitet Republike Bosne i Hercegovine jednakopravnih građana, sastoji se od entiteta Federacija Komisije i Podkomisije i entiteta Republika Komisijska i imamo Komisijski Distriht. Jbai ga
Sve zavisni da ne mogu biti zavisniji
Da li je to dodo tiho uz neku šansonu prenio jos jednu nadleznost sa entiteta staro zeljezo na Drzavu Bosnu i Hercegovinu?
I meni se cini da je to slucaj hahaha
Znate čega nama fali? Uhljeba.