Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto pobjednički SDP ne formira vlast? Zato što nije pobjedio i zato što je BiH država 3 naroda, a ne jednoga!
Kada će već jednom ta vlast , što čeka ,,apsolutni pobjednik,,......
koji cirkus mila majko .
Pa Zlaja zašto ih više čekaš??? Formiraj tu vlast već jednom.
Mi cemo HDZ-ima zavrnuti siju ako se jos jednom usude izdati narod. Nema vam nista od koalicije gdje ce Hrvati biti preglasavani. Ne briga nas za nijednu stranku. Bitan je narod.
-Staje poskoci ,digli se na zadnje noge sta vam fali u ercegovini zivite ko indijanci vi bi treci , pitajte ,,,Incka on zna .
HAHAHAHAAHAHAHAHAAAHA.. ZRAKA!!!!! ZRAKA!!!!! UMIREMMM!!! ;:DDDDDDDDDDDDDDDDD
Eto koji mamlazi vode drzavu sada je jasno. Stigla molim te poruka od nekog stranog sluzbenika pa se fatalna SDP?SDA grupa namah prestrojila. Joj komedije. Joj Zlaja jesi ti meni smijesan. Nema nista od vlasti. HDZ ne smije pristati na bilo kakve ucjene. Ovdje se zna tko rusi temelje BiH: SDP i klika oko njih. Narod sve vidi. To i pored SDP ove zestoke propagande sve vise uvidjaju i Muslimani-Bosnjaci. Jedino razumno i normalno rjesenje jesu novi izbori i postivanje normi koje drze BiH na okupu. Jedina sansa. U protivnom razlaz. Iako sam cijelim bicem i tijelom za BiH sve ove godine evo prvi puta predlazem razdruzivanje zemlje ako se nastavi ignorisati volja konstitutuvnoga naroda.
@mardar Veliki pozdrav tebi i svim posjetiocima poskoka!
\"zamjenika državnog sekretara Sjedinjenih Američkih Država Jamesa Steinberga u kojem je sugerirano da se sačeka s konstituiranjem odnosno da se ipak ostavi još vremena, \'razuman rok\', u kojem će i preostale kantonalne skupštine dati delegate\" iz ovoga se moze procitati da ostala 4 kantona imaju rok od 7 dana, kolko im je Kresic ostavio, da postave svoje delegate, a to im je porucio i Steinberg. ko je procitao drugacije mislim da se zezno.
Ma što je ovo pa nigdje platformaša.Svašta .Pa što je reći što se odlučilo danas na konstituirajućoj sjednici dooma naroda FBIH.Kakve su odluke donešene??Niko ništa ne govori. Ma nema veze doći ću ja sutra ili poslije opet ako niko sada ne zna.možda dok oni završe sjednicu i rasporede gdje će ko ministar biti.Ma ima tu posla siguran sam. Pozdrav svim forumašima Sarajevo X-coma.I ako nekome od vas nije teško može li javiti nekako recimo na Poskok što su ovi danas odlučili Ma izgubio sam ovdje neki dan IP broj pa eto ako ga neko nađe neka ga ostavi ovdje pa ga ja prepišem opet jer sam ga zaboravio.Unaprijed zahvalan,
navikli smo mi da se sve odgadja
@gazija A jeli mudzahedinu gazija. Skupi svoje talibane i pravi vlast na tih 23 sto drzite a ostavi se ideja da ces praviti vlast nad drugim narodom. Neka vas Lugumdija i Tihic idu u Tursku vise (mozete te povesti i hrvatske cvjecare sa vama). Djavo da ih jednom zauvijek odnese.
O, Zlajoglu, mokre gaće, a, upiškio se? Dolje REKETAŠI, MESARI, CRNOKOŠULJAŠI i ostali fashisti u politici u BiH! Stopa majorizaciji bilo kojeg naroda u BiH!
E sta li sada smutili, bice to opet po ledjima bosnjaka. neka tako nam itrba kada se bojima sami svoje sjenke. Umjesto davno da sjedu sve bosnjacke stranke i naprave vlas pa kome se svidjelo. Sta je drugacije uradio Dodik u mrskom entitetu. kod nas ide prvo problem sa nama samim pa onda se cekaju ustase i ko zna koliko dugo. Ko je pobijedio taj odredjuje pravila igre, bilo to kome pravo ili ne. Hajd vidjecemo sta ce biti i tog 17. marta, a sigurno nista ili na stetu bosnjaka i Cijele Bosne i Hercegovine. Neka Covic i Ljubic idu kod Milorada ili kod Kosorke u Zagreb. Djavo da ih jednom zauvijek odnese.
sdp pichke