Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za konobara 7 mjeseci. Koliko za naše političare? Oni nas “napadaju” godinama i pokrali su milijarde. E tugo moja.
@tuxedo Konobaru 7 mjeseci zatvora a tebi dozivotno kukanje o politicarima i njihovim tzv. kradjama po klix-u.
Gnjide i gnojevi zadnje vrste... Trebali ste osuditi momka na sedam godina, p...a vam materina štakorska i neradnička.. Jeste napravili zakon i državu za sebe, mamu vam j..m političarsko budžetlijsku..
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Jao Fazliću kako si glup.
Ja jos nisam čuo, pročitao, vidio da je inspekcija bila u Zapadnoj Hercegovini, kao ni u kladionicama i njihovim upravama.
nek dodju u Kladanj, ako napise kaznu ja mu hemijsku poljubim
Momka trebalo nagraditi, a ne kazniti. Ovi reketaši samo gledaju kako uzeti novac.
je će se suditi inspektorima što se ponašaju bahato, ni oni koji su kupili harač nisu se ponašali kao inspektori.
Kad se prije završi proces suđenja ???!!!!
Onaj ko se nije bavio privatnim biznisom, ne zna kako inspektori znaju biti bezobrazni, čast pojedincima. Tako da razumijem bijes momka.
Kakav konobar Edin i konobar grohotom se smijem de klix malo bolje istražite o kome pišete
Ljudi, prije nego sto pocnete braniti "jadnog konobara" proguglajte njegovo ime. Vidjet cete da je obicni klosar i razbojnik koji je do sada pocinio ko zna koliko krivicnih djela, a uz njegovo ime se spominje i ime kvazi-mafijasa Benjamina Delalica. Ovo su neizivljene sirovine i najkorisniji bi bili da oplode zemlju svojim raspadnutim truplima.
jel bar bonus od gazde dobio alaaaati
Ovo je obicni klosar kockaste glave koji nema ni jednu zdravu mozdanu celiju i cudi me da vec odavno nije u zatvoru ili pronadjen u nekom jarku. Isti tip koji je bacio bombu u kafic, a i dalje slobodno hoda gradom i terorise narod.
selektivna pravda
Ruka ti se pozlatila. Nema gorih korumpiranih kriminalaca od inspektora. Da si mu ponudio 5 glava nebi te pisao garant
stvarno mnogo...ne opravdavam momka ali 7 mjeseci zatvora za laksi fizički napad e pa jbg...vidite kako lopovi na vlasti štite svoje potčinjene...
gledaj heroja boraca protiv sistema koji cekaju u redovima pred ambasadom njemacke da bi otisli u zemlju koja ima sistem, kad ga pitas sta ces u njemackoj kaze ti - jer se tamo zna red, kad ovdje konobar stocira inspektora onda je konobar borac protiv nepravde... to bošnjaci, to!
Tako je kad ti lopovi sude
Ne razumijem reakcije, inspektor dosao da provjeri naplatu pdva i tip ga napadne, jel vam drazi gazda koji koristi dugi klik pa vozi Q7 s vasih ledja dok vi kuckate marku i po za kafu, ili vam je draze da nema penzija, plata u skolama i bolnicama od istog tog PDVa? Jesu politicari lopovi, nije sporno, ali taj inspektor je obavljao posao ne samo radi politicara nego i radi ostalog u sta ide budzet. Malo ste finansijski nepismeni cini mi se.
@quarterback sad opletite po minusima mrzitelji drzave u koju se kunete, politicara za koje skoro pa 25 godina glasate i sistema protiv kojeg nikada niste izasli na demonstracije