Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konjic nas više neće vidjeti. Za 1. maj, u koji god smo restoran ušli (Konak, Han, Vidikovac i neka bašta uz Neretvu), konobari su tako nekulturno govorili da kuhinja ne radi, očito nesretni što imaju posla i što su njihov gradić pohodili mnogobrojni Bosanci (kad imamo posla mrsko nam raditi, a država nam je kriva kad nema posla).
E sad je pitanje koliko ce biti efikasni pa to popraviti, samo se nadam posto je i bolnica u pitanju da nece razvuci kako inace znaju.
ovo nema ni u Zanzibaru
Ko je vlasnik "Gold mignona"
Ma sta ima veze, bitno je da je Apple Watch stigao u BiH
Pukla glavna vodovodna.... Ja mislio Pukla bruka :)