Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kralj Tvrtko na aparatima 😂, jbg.
@veljko333 a da je kralj Tvrdko danas ziv il da ozivi nije iskljuceno da ne bih prmio Islam tu najljepsu i istinsku vijeru u jednog Boga!
Ha, ha, ha...Dva ovna rastavili toliku stijenu!Al hajde, mitovi i legende su dio svake vjere...
@stern Ko vjeruje u Boga i njegovu milost njemu takva vrsta milosti Bozije nije u opste sporna jer Allah samo kaze budi i ono bude!
Šta laprdate u komunizmu niste smjeli pisnut,sad kad smijete lajat ništa vam nevalja ni svoje ni tuđe.Ko bi vama ugodio najebo bi.
e sad će biti potkivanja
Ji ovo Bursa ili neki gradić u Turskoj.
dobri moji poturčenjaci ...
koja ti je pretposljednja vjera bila posrbico??😂😂😂
svarog-katoličanstvo-pravoslavlje-islam-pravoslavlje i ono nekog proziva za poturčenjaštvo i promjenu vjere😂😂😂😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako znam svi cuvaju svoje tradicije,nijednu ne nazivam glupom ne daj boze,samo ako se nasa tradicija cuva onda smo glupi i treba da se zaboravimo.Svaka cast ovima ljudima da ne dopuste da nam to nestane.Nisam prisutan na takvim proslavama ali potpuno podrzavam.Moja djeca se ne uce kulturi turbofolk smecem.
Opet AjvatoVCa?
Kako glupa tradicija.