Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tradicija jeste, ali ono sto je postalo zadnjih nekoliko godina je sve samo ne vjersko obiljezavanje... Prusac, satori, meso, piva...
@silentbob2 šteta što ukinuše Čevljanoviće 😉 najveći dernek u državi. 😂
@silentbob2 ...krkanluk... jadni konji
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Sve moze biti, samo vjera ne. Ovo nema nikakve veze sa vjerom. Interes i biznis. Ovo dodje tipican primjer teferica.
👳👳👳👳👳👳👳👳👳👳👳⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️🇵🇰🇸🇦🇵🇰🇸🇦🇵🇰🇸🇦🇵🇰🇸🇦🇵🇰🇸🇦🇵🇰🇸🇦🇵🇰🇸🇦⭐🌙
a kako se oni smiju okupljati?
ovaj s torbicom i naocalama bas u narodnoj nosnji
Gdje je ovo, ?Po nosnji bih rekao Turska.
Zao mi je ovih zivotinja sto ih papci vuku..
moj narod je pun bajki i tradicija
bezveze mučite konje po vrućini, ako hoćete razbijat stijene, uzmite hiltovku sa dijamtskim borerom i pješke
0:30 Heheheheheheheheh
Vehabosi na aparatima
Ma nismo mi zreli nizasta , mi treba unazada da racunamo vrijeme hahaah ;-)
:D to je NIKeee torbica. cvike :DDDD
O Imami i dr. ne prodajite din za dinar i dirhem!!! Znanje je blagodat ali i odgovornost i ko ne radi po znanju nije od iskrenih kako je govorio sejh Jusuf Barčić r.a. Novotarije su nam razbile jedinstvo i srca nam razjedinila i okamenila pa nas odvedose filozofiji u pogledu akide!!! O muslimani drzite se Objave i sunneta a nikako novotarija i kelamisticke filozofije. Allah dz.s da nam se smiluje i zastiti od nas samih.
I onda se ovakvi i mnogi slični njima, pozivaju na Ljiljane, Kralja Tvrtka, srednjevjekovnu kršćansku BiH...bošnje i smijurija od krize identiteta! 😂😂😂
ja ciganluka. bolje bi bilo da počešljate konje...
Živim u ovome kraju i zaista je bila lijepa tradicija bošnjačkog naroda do u zadnjh 10 godina i tada se našao neko da zbog Ramazana pomjera Ajvatovicu da bi se moglo prodati što više janjetine,piletine a bogami i pive. Za sve ovo je kriv neko iz organizacionog odbora ( muftijstvo, lokalni vlastodržci i mjesna zajednica Prusac) jer im je najbitniji novac od izdatih placeva a vjera i tradicija za njih ne postoji.