{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Kongresmen Michael Turner čestitao diplomantima Američkog univertizeza

11.6.2012. u 10:48
111
0
Kongresmen Michael Turner čestitao diplomantima Američkog univertizeza
111
Kongresmen Michael Turner čestitao diplomantima Američkog univertizeza
Američki kongresmen Michael Turner, je u svom videoobraćanju čestitao diplomantima Američkog univerziteta u Bosni i Hercegovini i SUNY-a na uspješanom završetku studija.
Kongresmen Turner je rekao: "Zajedno sa roditeljima dijelim ponos zbog postignutog uspijeha studenata. AUBiH služi kao visokoobrazovna ustanova, koja stavlja naglasak na ciljeve Dejtonskog sporazuma od multietničkog aspekta do nastavnog plana, koji je fokusiran na razvoj budućih lidera vaše zemlje. Bitno je da vi zajedno mijenjate pravac u kojem vaša država ide. Dobili ste edukaciju svjetske klase, koja će vam omogućiti da radite i van granica BiH u ime vaše nacije i vaših građana".

Diplomiranim studentima American School of Ecnomics, American School of Goverment and American School of Technology, diplome su uručili dekani ovih fakulteta. Rektor prof. Šefik Mulabegović i presjednik Denis Prcić čestitali su svim diplomantima i najboljim studentima uručili visoke počasti univerziteta.


Gospođica Hana Kandić, najuspješnija studentica generacije je u svom obraćanju poručila: "Hvala vam što ste nam pružili priliku da upoznamo izvanredne profesore, vrsne stručnjake i posebne ljude. Oni su nam približili znanja i iskustva iz najrazličitijih krajeva svijeta, a istovremeno bili spremni učiti od svojih studenata o kulturi i običajima zemlje u kojoj se nalaze. Ta jedinstvena simbioza student-profesor odredila nas je za čitav život. Hvala vam što ste proširili naše vidike. Hvala vam što ste doveli svijet u Bosnu i Hercegovinu".

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: