Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otkud sad ovi, zar oni nisu zaduženi samo za tumačenje ko su Muslimani i kako treba da se izjasne na Popisu stanovništva.
Sad će Dodo tumačiti onim zatucalim da je čitava ova podrška klixu djelo stranih obavještajnih službi, združenih sa Bošnjačkim radikalistima i džihadistima, a sve u cilju rušenja Republike Srpske i protjerivanja Srpskog naroda sa ovih prostora...
@Siv a cRnn Hvala Bogu - ja tom narodu ne pripadam. A sad... 1. Prije svega, molim te opredijeli se koju varijantu jezika Bosanskog želiš koristiti - ijekavicu - kao što koristiš u riječi "ČOVIJEK" - ili pak ekavicu - koju koristiš u riječi "SVET" - sramota je - mislit će narod da si "Srbin na baterije" - tj. da želiš biti veći Srbin od Srba. 2. "dali" se piše - da li - odvojeno... 3. "sredNJOm", "grkljENJAa" - no comment... 4. Kada kucaš na tastaturi, poslije znakova interpunkcije dolazi prazan prostor ili razmak.
Što se tiče mog naroda... Ja pripadam najautohtonijem narodu Evrope (pogledaj genetska istraživanja), narodu koji je iznjedrio velikane poput kralja Tvrtka (za čije vladavine bosanski zlatnik je bio teži od venecijanskog!), Ishak beg Ishakovića i Gazi Husrev bega (za koje sam siguran da su Srbi dobro upoznali), Ahmed Džezar pašu - koji je porazio Napoleona na njegovom vrhuncu, Huseina kapetana Gradaščevića (poruka Milošu Obrenoviću, koji je tada stao na stranu TURAKA: ”Čuvaj sam to malo jela sto imaš pred sobom, ja sam svoju zdjelu prevrnuo... Uvijek i svuda sam spreman da te dočekam. Moja sablja je sjekla prije nego što je tvoja bila iskovana.”), Danisa Tanovića, Jasmile Žbanić, Safeta Zeca, Mersada Berbera, Ive Andrića (Bošnjo par excellence), Vladimira Preloga, Hasana Kjafije Pruščaka, Asima Ferhatovića, Safeta Sušića, Mirze Delibašića, Edina Džeke, i ništa manje važnih mnogih drugih. P.S. Prvi Bosanski riječnik -1631. - Muhamed Hevaija Uskufija. Prvi Srpski riječnik 1818.-Karadžić
"Osuđujem to, SDA je to osudila, mislim da tužilaštvo i kantonalna policija to nisu trebali uraditi. Nadam se da će biti poučeni ovom greškom i da se to neće ponoviti" ovo je danas rekao B. Izetbegovic. Sto ne trazis ODGOVORNOST Bakire, ko je cetnicima dozvolio da upadnu u redakciju, zasto, i zbog cega? Zakljucak; Sve ovo se NIJE MOGLO desiti bez Bakirovog znanja, tako proizilazi i iz njegove izjave. Zbog cega je ovo dozvolio; "opipava" teren, da vidi reakcije, domace i strane u slucaju da on "udari" na jedan drugi medij koji radi protiv njega. Politicke HULJE!
Viša instanca Kongresa Bošnjaka svijeta je Kongres Bošnjaka kosmosa