14. decembra isped BBI centra
0
Koncert povodom ukidanja viza za građane BiH
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mi smo izgubili svaku svaku trunku dostojanstva :(
Hocel bit svecani koncert kad nam 1. januara ponovo uvedu vize?
Samo vi glasajte za SPD,SDA,Radoncica i Harisa ljude koji su uvijek bili bar dva tri puta upleteni u skandale. Ovce jedne, nemojte se nadati necemu boljem. Razmislite kako ste razmisljali prije 4 godine da ne moze gore, tako i sada razmisljate. Doci ce vrijeme i bit ce jos gore nego sada.
Heheheehe Regina i po neka .agina.
mislim da bi bolje bilo da su konacno odlucili nekog normalnog dovesti za novu godinu a ne trositi sad novac na ovo jer meni je kao sarajliji dosadilo vise da za novu godinu vec godinama nemamo normalan program al haj samo nek je veselo
Ukidanje turističkih viza za građane BiH nije historijski događaj jer Bosancima i Hercegovcima se samo vraća osnovno pravo koje je privremeno bilo prekinuto nakon raspada SFRJ. Novinarčići Sarajevo-xa mogli bi nešto nekad i čitati pa neće ispadati toliko glupi.
E svašta,daj održite koncert što sam sinoć fino spavao,pa te vize su samo za kapitaliste!
Jadno!!!!!!!!!!!!!!!
narod je naj veca kobila koja sve placa i tegli sve politicare i kriminalce na svojim ledjima
ha ha...slobodni izvoz bez viza kriminalaca mora kostati nekoga nekada ,pa sasvim jasno je svima to,a vi budale slavite sad koncertom to....
Mnogi kad dodju u tu DRZAVU I GRAD SARAJEVO BUDU OPLJACKANI PA BI VAM BILO PAMETNIJE TAJ NOVAC ULOZITI NA PREVASPITAVANJE HULIGANSKE OMLADINE PO TOJ DRZAVI,JER MNOGI CE KAD IZADJU IZ TE ZEMLJE POSLIJE BEZVIZNOG REZEMA ZAPASTI U EVROPSKE ZATVORE.HULIGAN I LOPOV JE SAMO LOPOV SVAGDJE,A POSLIJEDICE I KONSEKVENCE CE BITI PONOVNO UVODJENJE VIZA,JER VEC SU EVROPI DASADILI HULIGANI,LOPOVI I ROMI KOJI PROSE IZ SRBIJE PA SE RAZMISLJA O VRACANJU VIZA.NIKO NE ZELI BELAJE U SVOJOJ ZEMLJI.PA VI SAD SLAVITE ZAJEDNO SA SVOJIM HULIGANIMA KOJI CE VAS KOSTATI JAKO PUNO SUTRA PO SVJETU JER CE TE IH MORATI VRATITI NAZAD I PLACATI IM KARTE I SMJESTAJE KAD IH EVROPSKE POLICIJE BUDU SPROVODILE NAZAD U BIH.NAROD SVE PLACA OD POREZA PA ZATO JE LAKO TROSITI NA KONCERTE NARODNE PARE.FUJ POLITIKE POLITICARA KOJI NE SAGLEDJU KONSEKVENCE SVEGA.
oj , ne ,,,ostade bo.sna bez ljudi... ostajte ovdje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Koji je vama svima ... uvjek nešta serrrrr.ete , šta fali što se organizuje koncert i treba da na neki način to proslavimo, a vi pametnjakovići što pričate ruši se ugled Sarajeva, fakat izvinite ali ste glupi, gdje vi živite, viditel šta se dešava oko nas, trebamo biti ponosni na naše Sarajevo i našu BIH !! Svaki dernek je dobro došao, ne brinete se država pomaže onima kojima je prijeko potrebna pomoć, mada ne kažem da rade to najbolje, ali treba i narod malo razveseliti !
prema provjerenim informacija pjevace Selma Bajrami i pjesmu: Kakvo telo ima Selma :)
\"Istina boli fašiste\", pa sram vas bilo, tako generalizirati i nazivati stanovnike jednog kraja fašistima, užas, evo ja sam iz Širokog i osuđujem podizanje nacističke zastave, a nju je podigla skupina nepismenih mladića kojih malo tko voli po širokom i koji prave nered, a što se tiče ovog lika kao svi mu prijete, a dajte, još recite kako ga nazivaju teroristi katolici samoubojice, normalno da ima onih koji se gnušaju kao i ja sam na ono što on radi, i žele ga prepasti da to više ne čini, a vi ga branite isto kao što ste branili Horde Zla? fuj
sigurno ce bit regina hahahahahahahaha
SLAG NA TORTU!!..SVAKA CAST ZA MINISTARSTVO SIGURNOSTI!