Komentari (242)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam radila na EYOF-u i vjerute mi, ovo je malo sto Konakovic spominje. Kolicina novca koja je oprana kroz ovu manifestaciju je enormna. Firma koja je sve organizovala i koja je izmisljena zbog Eyofa je ustvari firma u vlasnistvu Hayat TV. Ovo odgovorno tvrdim jer sam radila za njih i tek na pola puta shvatila kolika je ovo ubleha od eventa al tad vec bilo kasno...
A vi ste prethodno provjerili da li je firma organizator ceremonije zapravo u vlasnistvu Hayata?
Samo deri bagru...bio sam mnogoo skeptičan prema tebi...ali evo javno...SVAKA ČAST!!!
EYOF - FYRE
Kod nas je sve sumnjivo.....a konakovic valjda ljut sto i on nije ubacio koju km u svoj dzep
Isti taj Konakovic davao novac za manifestaciji prije nego sto je otisao iz SDA - sutio i kalkulisao. Isti taj Konakovic doavao novac za manifestaciju kada je osnovao svoju partiju - sutio i kalkulisao. Isti taj konakovic izvlacio novac preko raznih preduzeca namijenen za organizaciju - sutio i kalkulisao. Djevojcica sto govori da je upucena u cjelokupnu organizaciju lupeta gluposti. Smijesno.
Ne moze Vam niko nista iza Vas stoje gradjani kantona, sljedece izbore ce te dobiti sa jos vecom razlikom. Bravo za vlada KS
Dino, ti im znaš sve marifetluke! Samo udri!
E majmune, ti bi sve da znaš, e nemere. Bravo Skaka za sve što si uradio u ovom gradu. Ostali nek se puše, ionako još malo ih gledamo
EEEE Dinci sad te Hayat vise nece zvati da budes gost u Bajramskom programu..dzaba ti i ako hanumu opet promjenis..kao i svake godine..
svi ovi m92 bez obraza kradu, a vi navijajte. narode glup si.
Moj dobri Konakovicu, pa ovaj Skaka sunetlija, jecsam uzeo oko 500.000, hvali se iz pouzdanih izvora
Populistički nastup, jednako kao priča o teletu na Bjelašnici. Postoje službeni načini da se svaki kriminal ispita ako postoji sumnja na nešto. Al jok, ovaj samo zna laprdat dopadljivu priču za široke narodne mase na Facebooku.
Kakvo licemjerstvo. Svi se ponosili EYOF om i on prvi a sada kao ne valja. Sugo jedna organizuj ti nesto slicno eto imas milijardu budzeta pa ne mozes da se pomaknes s mjesta.
Moj Konakovicu, znas li ti posto je zvanicni olimpijski Jeep. Ma nece mahniti pjeske nositi baklju. Nema vise Tite, Mikulica, Pozderaca vakih i nakih.
@Dado dijasporitus a vlada došla gradskim busom, hahahahahahahah, znači plačem
Zelimo znati zasto je sve sto ti dohvatis unisteno i propalo????? Kazi nam kvazi premijeru?? Gospodar te gleda, pa ti vidi dokle ces sa svojom mrznjom i osvetom! Sve ces debelo platiti! A nadam se da cu to dozivjeti da te vidim kako kmecis i molis za pomilovanje! Jedva cekam!
@Melem - gospodar gleda vas SDA lopuždare kako kradete, pljačkate i ponižacate svoj narod, pa eto ni mukajet. Čim vi, SDA lopuže, spomenete Gospodara - znamo da je pljačka već završena!
Sigurno nije dobio svoj dio pa se buni...
Smrt lopovima