Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imamo 570 000 nekakvih boraca.Džingis-kan je imao oko 50 000 ,njegov sin Ogataj-kan maksimalno 150 000 a poharali pola dunjaluka :)
Niko od njih nije primo peMziju :)
Halid ibn Velih osvojio Siriju ,Irak i Perziju sa 40 000 vojnika,Henibal od Kartagine sa 35000 vojnika poljuljao Rimsku imperiju.Sve brez pemzije :)
ZBOG OVOG NAM I JEST DRŽAVA OVAKVA, PREDNOST KOME?? ZA ŠTA?? ZAPOSLITE VIŠE SPOSOBNE I NAJKVALIFIKOVANIJE SA KONKURSA A NE GLEDATI KO JE ŠTA... STOJIM U REDU U ŠALTER SALI 2 SATA IDE DIDO SA PAPIROM RVI, MOŽE LI PREKO REDA DA PREDA ZA UNUKA NEŠTO... DEBILU UNUKA SI TREBO UDAVIT...
Bolji ovi "IZDAJNICI" nego "PATRIOTE" iz SDA. 😂😂😂😂
Zaboravio si jos dodati Dino članove naroda i pravde uz ovo. Nije bas narod glup kao što mislis
Projekat za svaku pohvalu...ali me samo interesuje status zaposlenja da li je na odredjeno ili na neodredjeno? Ukoliko je na odredjeno, tj. na godinu dana, onda je ovo cisto populisanje i obmanjivanje javnosti.
Stvarno ovi ljudi nisu dobro. Cuj kupuje buduce glasace, pa neka kupuje ovakvim stvarima. Da je Bogdo SDA kupovala glasace ovakvim pozitivnim pricama do sada bismo bili jaci od Svaba. Eto, ako ovo bude ovako i mene je kupio. Ovi SDA botovi ne znaju vise sta ce od obijesti...
kakva glupost, zar nije kvalitet zaposlenog vazan a ne porodicna historija
Pamet nam je svakako na zadnjem mjestu, prvo ide stranka, pa bog, pa stela, pa rvi, ovaj i onaj, dok dodje do normalnog insana ko je lud da uci ovdje nesto...
Otvori privatnu firmu dino pa zapošljavaj, fuj jadu jadni!
Dino, prvo revizija, znamo svi masu primjera gdje je SDA radi glasackog boda dodijelila status sehida ili sehidske porpdice nekome ko rata vidio nije..Bakir included.
Bravo
rat je stao 1994 u novembru ! kakva djeca poginulih i sehida ???? to su danas odrasli ljudi......da ste htjeli na vrijeme ......ali niste.......
@OOgledalce , gdje je rat stao u novembru 1994?? Nadam se da se radi o nenamjernoj gresci.
21 novembar 1995... moja greska
A STA DA RADIMO SA KRIMINALCIMA DILERIMA I REKETASIMA KOJIH JE SVAKI DAN SVE VISE.
Alah vas nagradio
Pa bio si premijer, mogao si sta si htio, nije bilo ministra za vrijeme tvog mandata koji ti nije zelje ispunjavao. Manipulator i lazov, u sta god si upetljao prste, zayebo si.
Diskriminacija po automatizmu, sta su oni bolji/gori od djece sa posebnim potrebama ili djeca bez roditelja i sl.??????? Treba da zaposlite sve radno sposobne a ne samo sehide.