Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sramota pogledaj majstore spisak pa dijeli naše pare. Nisam protiv da se pomogne sirotinji a tu na spisku je 50 posto bogatih .
Razlučiti ove koji su kesom kupili stan i mlade koji su se zavalili u kredit da kupe stan i takve subvencionirati
Hajde ne rise. Vaše pare, a naše nisu je li, mi ne doprinosimo ništa? Koliko smo para ostavili KS svih ovih godina...Botovi jedni.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Gasi Dino, gasi što tvoje kolege pale hahahahaha
Vidi jadnog ministra. Hostapler ko i svi drugi Trojkasi
Ja ja, treba treba, bem te u taj biljeg na faci…
Ti mladi ce kupiti ovdje stan pomoci ce drzava a onda odose vani raditi i kuluturno placati rate kredita iz Njemacke.Uvedi odredbu da nece promijeniti prebivaliste 5 -10 godina.
pa vec je uvedena. Ovo je cisti primjer kakve neznalice komentarisu na klixu
Ima li sta oko 9.januara ili je to onako bez veze...?
podrska za mlade
Ospem se kad ga vidim.
Izdajniče,te tvoje nakaze koje si okupio u tu svoju sektu,ovih dana razotkrivaju sve razmjere vaše prevare i izdajništva. Ako ikad bude pravde i ti i ovi tvoji sektaši će te biti pohapšeni,osuđeni za zlodjela i dugoročno zatvoreni.
Bravo Konakoviću!
Nosi se, Čovićev potrčko i ublehaš!
Nastavnik fizickog expert za sve:subvencije,Ustavno pravo,Izborni zakon,pregovore o pridruzivanju EU...pa majstore ima li sta sto ne znas...gdje si prije bio...a da...u SDA...kao i svi ostali...
Populista sa Soukbunara
Populista i ublehas!
Sramoto . Skloni se da te ne gledamo.
JajaDoKaldrme likes this.
Prvo pročistite taj spisak.