Komentari (199)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DE SE TI UHVATI SVOJIH ZLATNIH SLAVINA,PUSTI NAROD DA PREŽIVLJAVA!!!
GRAS ne može niko više spasiti. Rupa bez dna. SDA ga sahranila, samo jedan u nizu brojnih leševa nakon SDA vladavine. Dug GRAS-a po snovu PDV-a iznosi 18.864.343,26 KM i svakim danom samo raste, a gdje su još dugovi prema dobavljačima, zaposlenima i ostali dugovi. GRAS više niko ne spasi. Propali košarkaš i premijer sa kupljenom diplomom baca ublehe za glupane.
Kad bi digli ruke s njega spasio bi se sam...
@rajvosarajlija Bi možda ranije da su ga pustili dok su bili manji dugovi, a sada nema šanse da se spasi GRAS.
GRAS je bure bez dna. Dvadeset godina kanton priča istu priču smanjenju broja radnika i plata.Dali narod zna da je u GRAS-u veči topli obrok nego plate kod privatni firmi.Stanje za radnike je idealno ali država nemože to novcem pokrivati iz godine u godinu.
topli obrok 200 KM toliko o tvojoj priči
samo privatizacija!! gamad uhljebska
samo mu vidis facu.. i vidis da ne zna se hljeba najest.. samo da je ove "menadzere" dva-tri mjeseca u slobodno trziste.. na sadaki bi zavrsili
pa nije dino upropastio gars majku mu nego bivsi gen.direktor koji je kroz gras pokrao boga oca i dozvolio direktoru centrotransa da se probije jer su guzni haveri dino radis odlucan i odlican posao nedaj se...
Dino K. (sadasnji premijer) je u periodu 2010-2014 bio zastupnik u Skupstini KS i clan komisije za GRAS (jedan od clanova je bila i Segmedina Srna???), sta se desilo u tom periodu s GRAS-om ....., ne sjecam se da mu je bilo nesto bolje, cak sta vise, ta komisija je otisla 2 puta u GRAS, uslikali se za medije i na tom se zavrsio njihov angazman .....GRAS je imao investitora za punionicu gasa 2005 trebao je postepeno prelazti na autobuse s pogonom na gas. .... ustede bi danas bile 2. mil KM god.
Evo ga nasa starleta, konkurencija Hani Hadziavdagic. 😪😪😪
pa gdje to ima na svijetu da sindikat upravlja firmom, Centrotrans nemora da brine za ishod, ostavice im tramvaje i možda trole. Bimo uzimao milione a GRAS bio u gubitku 20 miliona, uglavnom zbog neuplaćenih subvencija iz kantona a sada kada GRAS-om upravljaju Muminovic i Himzanija gubitak 400 miliona! Zanimljivo!!!! Bimu ce uskoro sud da proglasi nevinim, barem za ono što ga terete za praonice a GRAS ode na dobos, gubitak i kradja cvjetaju!
Muminovic i Himzanija upravljaju GRAS-om a Centrotrans nemora da brine za ishod, ostavice im tramvaje i eventualno trole, ako budu dobri. Dok je Bimo upravljao, uzimao milione, GRAS bio u gubitku 20 a sada kada se svi trse da ga spase gubitak 400 miliona! Zanimljivo!!!! Bimu ce uskoro sud da proglasi nevinima, GRAS ode na dobos, sa sve vajnim sindikalistima koji od kada uzese vlast gubitak i kradja cvjetaju!
dok Muminovic i Himzanija upravljaju GRAS-om Centrotrans nemora da brine za ishod, ostavice im tramvaje i eventualno trole, ako budu dobri. Dok je Bimo upravljao, uzimao milione, GRAS bio u gubitku 20 a sada kada se svi trse da ga spase gubitak 400 miliona! Zanimljivo!!!! Bimu ce uskoro sud da proglasi nevinima, GRAS ode na dobos, sa sve vajnim sindikalistima koji od kada uzese vlast gubitak i kradja cvjetaju!
Ma ti Konakovicu niocemu ne razmisljas... Dobro mozda o semaforima, u to si pihlio gotovo cijeli zivot na utakmicama dok se nisi uhljebio u politickim vodama i na kraju postao prvi vodozemac, a premijer...
RADIMO NA TOME - to su najveća dostignuća ovog lika iz SDA !
Kifla zvani Boško Buha.
Uvijek kada vidim te tužne okice sjetim se svog avlijanera Puppy-a. Nestao je onomad i dok su neki tvrdili da su ga vidjeli na Mejtašu, siguran sam da su mi ga oteli, jer imao je te tužne okice...
HAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHHAHAHAHAHHAHAHAH
Šunjalice SPEED akcija: platiš 3 - dobiješ 2!!!
kad u ponedjeljak kaze, povecanje cijene prijevoza ahahah
kad ima toliko radnika viška, treba i ponekad dati krpu u ruke da operu onaj poganluk u tramvajima. nisu tramvaji samo stvari već i odvratno prljavi.
Prodati to smece od grasa nekome, dati koncesiju na 50 godina, uz uslov da kupi nove tramvaje...ovo sto sada imamo je uzasno...a prva smo zemlja u EU koja je imala tramvaj. Bruka i sramota sto sada voze. Grijanje puse na +40. Kazu ne mogu iskljuciti