Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja slucajnost da opet u godini kad su izbori odjednom planiraju zapoceti s nekim kapitalnim projektima.
Da, da... I takve se slučajnosti ciklično ponavljaju svake 4 godine, ekonomsko-socijalni fenomen!
Pa mogli ste nas vala i malo više zadužiti kreditima za "kapitalne projekte" - izborna je godina majka mu stara!
Napravio vise nego i jedan do sad premijer, ali ga jjebe sto je zeleni...
Svakoga dana u svakom pogledu sve više napredujemo.
Konji jedni. Kakvi ba vise projekti. Konstantno tonemo sve dublje idublje. Jel vi shvatate da mi bez industrije i proizvodnje nemamo drzave?!
poticaje za utopljavanje zgada i kuća u sarajevu.to je najbolja investicija u sarajevu smanjuje se zagađenje , smanjuju troškovi., manje šume se sječe i zdravije se diše.oformiti tim za tako nešto.
Daj Bože da te više nikad u Vladi ne vidimo.
Predizborni marketing.
Šteta je u GRAS ovakav kakav je utrpati 20 miliona. Stegnite se već jednom i ureadite tu firmu kako treba. Ako je moglo u vodovodu, lakše će biti u GRASU. GRAS kima fantastične nekretnine i moe se od njih mnogo toga uraditi. A, možda su baš te nekretnine najveći minus GRASA? Neko ih ima u vidu za sopstvene potrebe, jeli tako premijeru?
... koliko se odvaja za plate uljuba i neradnika po administraciji KS i javnim preduzečima i još nekim strukturama ili pojedincima koji su učinili SDA ili Vladi, pa i premijeru lično??? Šta vidimo i šta nikada nećemo vidjeti?
za one granitne ivičnjake i opločnike koje ste jamili iz fondova i donacija mogli smo asfaltirati cijelu Bosnu .. nije samo Sarajevo Bosna pi3da li vam materina
izgradise cijelo Sarajevo pricom,a ni kamencic nisu zamijenili ni novcic ulozili. samo iz supljeg u prazno.
Budzet za predizbornu 2018 godinu, bolje rečeno
Ti hadžija ko sena mahaluša
Nas hadzija puno prica a malo privredzuje.Valjda je vodosnadbijevanje glacni razlog sto kasni u svemu
Dobro je rekao.. U nacrtu
@Živčo tako je. Jučer cijeli dan na Al Jazeeri se vrti podatak da je na nivou BiH iskorišteno 25% planiranih sredstava za kapitalne projekte. Oni to stave u nacrt i obećaju a realizacije nigdje na vidiku.