Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Propali košarkaš a sada premijer pa to nema ni u Nikaragvi. .. ova drzava je crtani film. ..
Nemoj ti Allaha ti nista uspostavljati
vladari!!.-mora te poceti od sebe,oni prije vas su umjesto pravne drzave,instalirali anarhiju u svim segmentima drustva.-ali to su vase starije stranacke kolege.-tesko je ispravljati tudze greske ali mora ce te ili idite .-vodu ne placa njih 70% ,isto tako grijanje i javni prevoz .to traje od kako je stao rat pa do sada.-ovi prije vas su se fokusirali na licno bogacenje.ne prezajuci ni od kriminala.ko sisa narod,neka radi sta hoce..
Bolje ikada nego nikada, samo tako napravite jednom red, a one kriminalce na sud, i odpustanje sa posla.
Ti neces nista uspostaviti garant.
nigdje vise religije i lopovluka na jednom mjestu kao u bosni.naravno religija nije kriva za to..
SnaDBijevanju ili snaBDijevanju?
Upravo tako, Audrey, ja ludo volim ovu državu u kojoj su novinari ovako "pismeni".
Prva mjera trebala bi biti smjena Upravnog odbora i direktora JP Vodovod a onda donošenje Odluke Kantona o vraćanju cijena vode na 1 km/m3, da bi uvjerili građane da radite u njihovom interesu. Sve druge mjeru su obmana kao i do sada i spinovanje korumpirane oligarhije. Pratimo vaše poteze.
u dijelu gdje ja zivim...svake sedmice po tri puta pukne na razdaljini cijev 30 metara..dok plati podizvodjace....cijevi su truhle..a u zadnje tri godine u 2 kilometra imali su pucanja 120 puta,a na nekim mjestima i dalje curi jer ne moze se ocigledno sanirati,o cemu prica
Zaista za svaku pohvalu...al sta kad naplatite ovaj dug???? hoceli prestati redukcije???? Nece. Sve dok ne ulozite sredstva u rekonstrukciju vodovodne mreze. Niko nije ulagao u opravku kvarova i rekonstrukciju mreze. Mora se tome okrenuti.
Ako se ne varam, ovo je bilo, među ostalim povicima, u predizbornoj kampanji. Vidimo sve. Bravo.
udji u ViK i zavrsi "uspostavljanje",DINO KONAKOVICU !!!
Pa očito je da u pitanju kriminal. Valjda mu stanete ukraj. Konakoviću, dobro bi bilo da se postavi pitanje obračuna utroška. Nije mi jasno da se do 5 kubika utrošene vode plaća jedna cijena, a preko prt druga. Nepravilno je! Cijena svakog utrošenok kubika mora da bude ista. Sve drugo se zove KRAĐA! i ovo što su nam uradili slobodno se može okarakterisati kao kriminal.
Ma pusti to Dino nego reci ti nama zaposli li se ko ,kako ide u odboru za zaposljavanje,salje li bejh nove uhljebe za onih 100.000 radnih mjesta.