Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce tebi Narod hebavati mater svakodnevno umjesto Bakiru !
Nije se cak ni Radoncic ovako jeftino prodavao, ovaj se obrikao i vazelin donio
Dino je nada i ponos nama potlačenim. Ne laze, ne krade, ne ogovara. Podrzaju ga istinski borci i ljiljani a ne oni koji su se krili u podrumima ili koji su preko sda dosli do ljiljana. Ili koji su mnoge nase heroje koji su poginuli mrzili.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
12 godina mešetarenje kantonom, kk bosna, javnim preduzecima su dovoljni da smatramo lazima sve sto kazes
hebo ti sebe, imas li dijete
Tačan si bio Konakoviću kada si govorio da Kadar ide u rezervnu klupu nismo vjerovali da može kad gle čuda Opozicione ekolozi
ovaj, ako mu se ukaze prilika, ce biti gora varijanta Bosnjackog Dodika
neviđeno u bosni da je stranka financirana od narko novca
Povecati plate u obrazovnom sektoru pod hitno !!!! Ova se zemlja može izgraditi samo boljim obrazovanjem ili za 10 godina neće imati ko da nam puni penzioni fond jer ce svi otici odavdje jer nece biti posla ni za koga više ....
Jeste viđen, Fikret Abdić potisao sa Miloševićem... Nemoj tako nisi prvi...
Ljudi moji dragi, prodjose nam zivotinu dogovorima trojki, osmorki, cetvorki…..jesni nas kradu 30 godina, drugi hoce sad da “srču”…. Pita li se imo kako ovaj narod živi?
Pa to je najveća laž dinokio pinokio. Šta si sve obećao HDZeu ne mogu ni zamisliti. A osim toga osmorku treba da predvodi Nikšić jer SDP ima ured duplo više glasova od NiPa, a ne tvoja njuška.
Dritan sa 7000 glasova če da pravi politiku, raja ko može, došlo vrijeme da se uzima strano državljanstvo
Pa upravu si i nije vidjen.Da je SDA htjela izdati danas bi Bakr sjedio u Predsjednistvu i sa HDZ om prabio vlast.Ali moras biti beskicmenjak ko ti i svaka cast kad moze neko to i biti.Kraj price.
Da je bake mogao, sjedio bi u predsjednistvu.
hehe ebo ga bog i SDA izdaju radi od Akije Živkovića pa na dalje
bravo za izdaju naroda, lopovi preuzimaju vlast koji nisu izabrani većinom ljudi
SDA nije nikad bila u koaliciji sa UZP-ovcima, tako da me izuzetno raduje... A čekaj, jesu. Ipak smo vidjeli ovakav proces. Ne može se Dino otrgnuti od SDA-ovskog ponašanja, to mu je jednostavno u krvi.
hahahahaha
hahahahaha
Eh tugooha , tesko nama … zalit cemo mi za baketom..