Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je Šerijatski zakon u Sarajevu i da se lopovima sijeku ruke , danas bi u Vladi KSarajevo glasali na pedale. Esme mi moje
@AsimSarajlic ahahahah kakvi oni i crni šerijat, oni se samo kriju iza nekih islamskih fazona, kako bi obmanuli krezube mase koje se pripisuju islamu, a sami oni koji toliko favoriziraju i forsiraju to islamsko bi po šerijatskim propisima najebali ko žuti.. (dobro si reko ostali bi bez ruku koliki su lopovi)
@hatorihanzo il mrdali slamkom ko Hoking
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
ODSVIRA I TI!
odsvirat će i SDA
VAKAT JE VIŠE
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Bay bay hadzija
tisu mu kesa od hau do hau
Konakovic jos jednom potvrdio koji je prevarant. Nä skupu A-sda rece da im se pridruzuje da bi kasnije ipak odlucuo da pravi svoju stranku. Ego nad egovima!!
Eto za SDP opet 5 miliona godisnje od zgrade koja je nekome oduzeta aSDP ju kao Ne Komunisticka nasljednica rado uzela i do sada kasirala samo od te zgrade oko 160 miliona km za 23 godine Avaz twist tower jer kostao 100 miliona kako pisu .. pa haj narode plati jos 100 miliona dok sami sebi ne naprave zgradu . pa ona u MOstaru .. pa drzavne pa one .. stotine miliona
Nije mi jasno ovo nikako, kako to da federacija kupuje od kantona nesto, kad su svi kantoni sastavni dio federacije. Valjda bi trebala vlada federacije da kontrolise sve u kantonima i da raspolaze sa svim..
kantoni čine federaciju - odatle i riječ - "federacija".
jeli tvoj tal dino bio 20% kao i u kk bosna kada si od igraca uzimao 20% da im isplatis dug?
sda se raspada ljudi
ne vjerujem dok izbori ne zavrse..onda svi na ulice i slavit'abd.
UZE IFET MAHMUTOVIC SMRDO MASNI MILION STA GA BRIGA IMA LI POTPIS ILI NEMA
A đe Ćamil?
počelo je
Ljudi ajde da izadjemo svi na izbore,nemojte dozvoliti da se desi kao u Srbiji da seljoberi sa dva zuba izaberu vlast..
Sklopi ugovor operi koji milion ponisti ugovor
Mogu se papci krhati za 20 km ...! ☝️
Sudija svira FAJRONT. Allahemanet i tebi i SDA a pogtovo u Alije malom iz Trezora
Hadzija hebe pa rastura gradsku politiku