Komentari (315)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za Tibrino ruglo i urbicid je najvise kriva opstina Ilidza koja im je davala dozvole tj.kockoglavi Memic kohi se ispalio u Maleziju i njegova mafija od stranke SDA koja je harala Ilidzom zadnjoh 25 godina.To je jedina istina i kapak.
SDA BAGRA NAPRAVILA URBICID
Tibra je SDA RUGLO
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Jel ovaj bio u SDA kad su sve te stvari dešavale? Gdje je bio? Šta je tada radio i za šta se zalagao?
Ovaj je vala preso sve mjere konakovic bio s sda dok su mu valjali bio je s njima i nije imo vise koristi sad laje
ko o cemu, Dinokio o Bakiru
Meni se cini da se ovaj Konjakovic napalio na Baketa
Stavili ste za ministra prostornog vodovodjiju, pojma nema i ne radi se nista. Smijenili ljude koji su nesto i radili. Damir je bio pravnik, ali je za ovoga tukmuka doktor.
Pa ljudi ne nasjedajte na pricu. Sve je ovo ok i slazem se al vidite period kada se sve desavalo. Pomenuti gosp. Konaković je u tom periodu bio vlast. Pitao se za sve. Šutio. Visio na Ilidzi kod Budnje kriminalca itd. I gle čuda on proziva. Radi nešto čovječe.
Tibra me podsjeca na ukleto naselje malo malo pa se neko baci sa zgrade ili se desi paljevina auta, ili pucanje stalno neko sranje tamo, a uz to izgleda ko ruglo, a i nemoze biti tu bericeta kad znas da je u to gradnju bila ukljucena kriminalna sda.
Kriminalna Sda bagra je unistia citavu BiH. Ilidza je spomenik kriminala ali kriminalna bagra ga je ta usluge Izetbegovicima nagradila ambasadorskom pozicijom
A gdje si ti bio za to vrijeme, pichka ti matherin? Jebbbem majkku i tebi i Bakiru, sjebabali ste nas da nikad nećemo doći sebi.
A ŠTO NE U RAMAZANU, BAŠ TREBA U RAMAZANU DA VIDIMO VJERNIKE NIKAD VEĆE LOPOVE I PLJAČKAROŠE, KAKVA NJIHOVA VJERA I RAMAZAN, GOLJE KRIMINALCI
veliki je arhitekta naš bakir. svom keru kućicu projektovo.
gledaj Tri Duloksa iz NIPa na slici isti Sda isto govno Drugo pakovanje !
sve uredu kralju jeste ruglo i to najvece al o cemu ti pricas stavljas Nastavnika Fizickog za Ministra Privrede stavljas nastavnika Engleskog za Direktora Sarajevo suma stavljas kumce za predsjednika Gradske skupstine i ti pricas o nepotizmu i imas sta reci Sda Mafiji isti si kao i oni Isto govno drugo pakovanje ! a i tebe zanimaju gradzevinski talovi kao Sda mafiju
Ovaj lik nije popio terapiju.
Konakovic sve sto radi i sto je radio samo je laprdao i mljeo.. Lik očito nema pametnija posla, voli da priča. Tibra jeste nelogično naselje i treba ga srušiti! Ako je Bake kriv neka tužilaštvo utvrdi.