Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeste državna priča ako je drzava od Bascaršije do Ilidže.Dalje vas nema baš
Ja ti ne bih dao da vodis mjesnu zajednicu, a ne drzavu budalo
normalno da im nema kad je ostatak drzave nepismeno i zadrto, to i jeste problem demokratije, sto u slucaju da vecina populacije cine nepismeni balvani oni odlucuju o sudbini pismene i edukovane manjine.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Evo ovog što ide na noge ćoviću i obečava mu izborni ako uđe u federalnu vlast. Mater bi rođenu prodo za lovu. I 9 januar bi štovao zajedno sa njim za keš.
SDP je, ničim izazvan, na lokalnim izborima, podržao načelničke kanidate NIP-a. Izgovor su našli u jačini Konakovićeve stranke u Sarajevu. Sad kad treba tu logiku prenijeti na državu, ne pika se. Nekada Željko, danas Dino....SDP plaća cijenu svoje kratkovide politike bez principa i ozbiljne strategije. A moglo je puno bolje.
NiP je najjaca radikalna i mafijaska organizacija u BiH. Kada udjes u NiP, sva ti se vrata otvaraju. Sve na haram nacin zavrsi. Dobro zivis, ukrades, zakines, nastimas za cas posla. Svima dobro i tebi dobro. Zagarantovana visoka haram plata da nista ne radis. malo selamas, malo dzuma kod Iserica. ne moras ni klanjat 5 vakata, samo malo bradice pusti kao kod Dine, Muzura i Okerica, nek svijet misli da si dobar mumin. a ti mozes lagati, krasti, piti alkhol, k'rvat se, samo nek svijet ne vidi.
LJUDI, sjecate li se Konakoviceve price po Facebook-u. Iz temelja! Dolazimo vam po opcine! I sta bi, pa dosao je po samo 2 opcine i to Novo Sarajevo i Ilidzu i to nebi osvojio da nije bio u koaliciji sa tzv. "Cetvorkom". Od 41 opcinu u kojoj je imao svoje kandidate Konakovic i NiP=neobrazovani i podli su uspjeli doci po 2 opcine. Moj Dino lahka si ti kategorija i na opcim izborima ces sa tim kandidatima proci kao SzaBiH, jer su te Bosnjaci prokuzili da si neobrazovani diletant i lazov.
Ova Vlada KS je najgora do sada, po rezultatima rada su čak gori i od one koju je predvodio Fikret Musić iz SDP-a. Pravili su velike greške, nisu bili nimalo efikasni, pogotovo u prvih šest mjeseci, ali već sada možete svjedočiti ozbiljnim propustima i negativnim i lošim procesima. Ovom Vladom građani su vrlo nezadovoljni i tražimo OSTAVKE, zbog nejednakog tretmamna ministara i građana prilikom vakcinacije..
Politički promašaj.
Mislim da se realno treba dati šansa ovoj trojki, bilo je tu određenih propusta, ali vidim htijenje u njihovom radu da se naprave određeni rezultati.Na koncu al realno ko je alternativa?!
sda realno ima šanse ko stranka za bih 2010..veći je problem kako će ova trojka napraviti koaliciju sa ostalim strankama tipa a-sda,pda i sl
Smiješan si a ideš prema jadnom !
tu će te i ostati
Niste vi trojka vec TROBOJKA. IZDAJNICI DINO I NIKSICU.FUJJJJJJ
Samo jedan zajednički kandidat,po mogucnosti vanstranacki i pomescete bagru.
Hahajajahah Ja sto me nasmija,pa Republila capajevo je vaša izjava.Šta se sad fadile vadiš :)
Sibicar i lazov Dino Gavrilo Konakovic
Kakav ba Zvizdic samo Dino maloljetni borac elokventan i karakteran blizak narodu a prvi je poceo da se priblizava ljudima poslije rahmetli Alije
Malotljetni borac jednom strazario u svojoj mahali sa starijim ljudima drzale se fol neke straze ne riseeee
Samo SDA, oni te makar puste ne miru i ne otežavaju život glupim Utrkama zbog kojeg sav grad blokiraju