Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam pristaša niti jedne političke stranke i svjestan sam da jedotični upropastio kk Bosnu. Ali mi se svidja sto se pokrenula priča o vodovodu, transparentnije su informacije o platama ministara u Sarajevu i nekako mi se čini da dotični ipak nešto radi. I nacelnik Novog Grada. Ne svidja mi se sto su u stranci koja odmah asocira na nerad, laž i krađu ali je nekako vidljivo da rade. Vrijeme ce pokazati ko je kakav ali ako imate funkciju imajte i m*uda pa nesto popravite. ebat fasadu, malo gras popravite.
Jadan ne bio ovdje ako išta ne fali to je priča, ali to ostaje na priči NEMA NIŠTA OD TOGA, PROSTO NE MOGU DA VJERUJEM DA POSTOJI NEKO KO SE JOŠ LOŽI NA OBEĆANJA NAŠIH UBLEHAŠA OD POLITIČARA.
Tako je u ovoj drzavi, izadje narod na mirne proteste i nikom nista, narod nema drugog rjesenja vec da pravi nemirne proteste (naravno ne podrzavam to) :)
mogu itekako
Dino nediraj ništa oko oko zgrade. Kako ti gazde rade neka budu sretni da i njihove kuće uskoro ne izgore. Žuti i degenerik Novalić sve rade da toga dođe! A doći će znaš i sam!
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha Konakoviću vidi kako znaš ali ipak zagovaraš stravično veliki kredit za mrtvaca od GRAS-a koji će se svaliti na pleća Federalnog žitelja. Dokle? Pa kada znaš i ovako lijepo pričaš zašto malo ne povedeš računa da se prestane dizati kredit na kredit /a za ništa) koji kredit moa vratiti ovaj jadni narod. ??????????????????
ovo je dobro rekao iako ga ne simpatisem
@andres_iniesta_2 to je istina u pravusi
Tko nema u glavi ima u nogama, tko nema u nogama ima u banci, tko nema u banci ima nešto na moru, tko nema ni na moru - naći će mu se nešto u mokraći. Nitko baš nije da nema nigdje i ništa.
SDA pljackasi bolje da je zgrada bez fasade tako vise para ostaje za opuhat iz kase
hahaha joj dino jel to nemate za farbe
pa pročita tekst pa komentariši 😛
Niste u stanju okreciti to a proslo je 2 godine,a da ne govorimo u kakvom je stanju park u neposrednoj blizini koji stoji vec godinama u onakvom stanju,sramota i ruglo centra grada...
Jel ti čitaš tekst ili samo naslov pa na osnovu toga lupaš komentare?
@TesanjPower Da citam tekst,ponekad samo naslov ali se nekad i potrudim procitati cijeli tekst...Nekad je prijatelju potrebno skrenuti paznju i na one stvari koje njima nisu toliko bitne,a sto se tice naslova konakovic je u krivu,neredi se nece ponoviti jer je narodu dobro i nemaju nikakvih problema,a treba biti iskren do kraja i reci da ovo nisu bili socijalni nemiri vec necija frustracija i pokusaj necega sto nije uspjelo...Vjerujem da se nisam puno odmakao od naslova,koje shvatio shvatio.LP
Dino Shakespeare Konaoovic
jedino mi ovaj Konakovic i Efendic daju nadu da bi i moglo krenut na bolje.
ako pomislis da ce sa njim biti bolje, sjeti se KK Bosna
@Luna.Luna pa ne salim fkt, nego to mislim na osnovu dosadasnjeg angazmana u ovoj ulozi. @BosmalBoyy nisam pratila sta se desavalo tacno sa kk ali eto imam neki filing da bi se ovdje mogao dobro ostvarit. 😊