Komentari (273)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isto si i ti ovako srao na SDA povezujući ih sa Memićima. Kad udaraš nisko, budi spreman i da primiš niske udarce. Stranku si napravio na nesreći drugih.
Europl nije zajebancija jarane ,haj njima odbrusi ko Avdu Avdiću i istraga. Ba
Pa evo spreman je. Sta hoces da kazes?
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Joj prevaranta…
Jarane ,Europol nije Avdo Avdić...
Stari Grci su, nakon neuspjelog desetogodišnjeg rata i niza žrtava, u pokušaju da osvoje Troju, sagradili velikog drvenog Trojanskog konja tzv. Trojanca i ostavili ga pred Trojom, povukavši se. Konj je bio pun naoružanih Grka. Stanovnici Troje, unijeli su konja u svoje zidine, misleći da je posvećen bogu Posejdonu. Slavili su povlačenje Grka i kad su se omamili alkoholom, iz konja su izašli Grci i uzeli Troju. Bosna je Troja, Posejdon je EU, a Trojanci su vam već poznati.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Imam osjecaj da je “Laki malo nervozan”. Brate i kurcis se preko svake mjere. Ne kazem da si za bilo sta kriv u ovom slucaju, istraga ce utvrditi, ali da si (neosnovano) visoko poletio preko noci, jesi brate. Svakom loncu, ti si poklopac. Umislio si da si najpametniji u drzavi. Nisi druze, ima puno pametnijih, postenijih i strucnijih, ali tebi i takvima ti ljudi smetaju. Vama trebaju podguzne muhe da vam plescu na svaki vas idiotizam.
Koji su to lazovcine ,pa oni iz sda uzp ne bi ni na kilometar smjeli doc blizu Dzamije sve zivo su kontaminirali Sa svojim prljavim gnjojom...
Frajer i dalje spominje nekakav rezim, a on na vlasti od drzave do opstine hahahahahah ali novinari su mu bolna tema, nikako da ih "zavrsi" kao Dodik u RSu, pa je malo nervozan.
Ako tebe Europol spominje nije dobro al ako si nevin nema potrebe za panikom
Ako i kada Bakir stane ovako i kaze"Bujrum istrazite sve" glasam za SDA. A ovako samo Dino, jer je tetanus za SDA i botove SDA stranke
Pa stotinu puta je to uradio... I da su Bakiru ikad ista mogli nac, davno bi ga smjestili u zatvor. A ti mrznjom trujes sam sebe
Ovo "Dino" se odnosi na Bakira vjerovatno...
da lik ima i gram mozga sisao bi sa funkcije dok ne dokaze nevinost, shvatajuci da sa ovakvim optuzbama steti citavoj drzavi i svakom gradjaninu. to se vidi kad na bilo kojoj granici izvadis pasos bh. al da budemo realni, nije samo njegova zasluga.
bitno je samo da nije sda na vlasti,sve je ovo njihovo maslo garant jer znaju da im je dino najveci neprijatelj
NIP-adija neuka, mutni tipovi skroz, tesko nama sa njima.
lažeš kad zineš
Više stvarno ne smiješ napisati "SDA trol", a da ti klix ne izbaci komentar, evo već drugi mi propade. Valjda se ta dva ne računaju u onih pet koje možeš dati na članak.
Istraga.ba ispade najrelevantniji i najtransparentniji e-medij! To prvo, a drugo: tresu se "ćega" i dobro poznata izreka: Ko se pravda taj je kriv! I treće, vrijeđa lik inteligenciju, pa upravo to što si i ako si otišao preko agencije u Dubai je vjerovatno uradjeno da posluži kao paravan kad dodje do reveal time-a. Ovog sad. :) Pametnom i išaret dovoljan.
Dino moj ti je savjet da podnes ostavku na sve funkcije u drzavi i stranci,napusti politiku i bavi se necim drugim.Pustimo na stranu Avdu Avdica i sve ostale medije,ali tebe je covjece Europol nasao poveznicu sa narko dilerima.Europol je ozbiljna institucija i nemaju razloga da rade protiv tebe licno.Realno koji ministar vanjskih poslova zeli vise da sa tobom razgovara kada se ti dovodis u vezu narko kartelom.Direktno stetis ugledu BIH,ako ga uopste imas?
iam li ovdje ruskog uticaja, oni placaju dobro novinare koji su spremni da napakuju svasta...kome ne odgovara trojka...zna se
iam li ovdje ruskog uticaja, oni placaju dobro novinare koji su spremni da napakuju svasta...kome ne odgovara trojka...zna se