Komentari (187)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Konaković nit smrdi nit miriše, jako mutan tip.
Ma jadno je ovo kakve predstavnike imaju proBosanske stranke... Godinama nemamo jednog čovjeka koji ulijeva apsolutno povjerenje, koji nije preletač, koji je školovan, s mudima, elokventan i dobronamjeran. Ovo je sve jad i čemer, 20 stranaka i sivilo koje proguta poštenog čovjeka još na općinskom nivou.
Brate moj Fikret Abdić je ostario, mora ga neko zamjeniti . Koliko li je dobio para od Čovica za ovo, milioni su u igri mislim
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sta kazu pravni experti iz oblasti Ustavnog prava? Manite se vi nastavnici fizickog i likovnog i arhitekti pravne nauke.
Pa ne treba izjednaciti dom naroda fbih i rs gdje ces to
Milioner ima kuce na poljinama.. doduse donijele hanume u miraz.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Malo je minjen dince On je za mjesnih zajednica lapacitet Nemojte ga Njemu je ovo stvarno ptevise
hajde demagogu ne izmotavaj se više i uzalud.
Nastavnik fizičkog da razumijw Ustavne promjene al briga njega za posljedice, i ovako i onako bi optužio SDA kao što je optužuje za sve u Sarajevu a on vkada već 12 godina. Bio premijer kad je onaj momak ubijen, znači najodgovirniji za stsnje u kantonu pa i sigurnisti, propusta istrage i sl. Lik uzeo Arijanu sestru u svoju sektu i opaaa svi krivi. Ma daj više imal obraza Dino bar malo????
mrs
Mola po.malo i Konakovic postade neko koga se nesto pita
Ćovićev igrač davno sam rekao i obestinilo se.Pipa mu je presušila a ovaj drugi pun ko brod.
Znaci ako ne lize guzu baketu, covicev je? Nemoj suditi druge prema sebi. To sto si ti ulizica, ne znaci da je svako. Ovo mu je bila jedna od dobrih odluka, a to sto si ti glup pa ne kontas na sta nije prisato, to je tvoj problem. Vise od pola vas ne konta ni o cemu se radi, a lajete i skevrite, i opet sve oko nacije motate. 🙄
Dino unistio si KK Bosnu, sad bi i drzavu BiH unistio😡 E nece moci izdajico Bosnjackog naroda 😡
Pametno, pametno. FBiH jest, i treba ostati federacija, a ne bakirov dzemat. 👌👌
Haloooo ovo nije dovra stvari, stavite u naslov oznaku "skandalozno". Ovim modelom kao u genocidnoj, HDZ ne bi mogao blokirati procese. Kakvi su ovo glupi top komentari da se zamaze izdaja
Keru izdajnicki
postavlja se pitanje.Kako covjek koji je pocinio Zlocin ima krenibilitet pregovarati dok se ne utvrde okolnosti pocinjenog zlocina ucesca u UZPo.Drugo, jos slozenije pitanje je kako moze Bakir Izetbegovic sjediti za istim stolom sa covjekom koji je pocnijo zlocin..sto je jos gora okolnost potpisati spoarazum sa Zlocincom koji je odvodio Logorase Bosnjake na prinusni rad.Dosegli smo moralno dno.
Dino naseremo ti su u usta toliko da ostane fuga na tom tvom benu od sranja koje te zadesilo. JEBOTE DRAGAN U STAU MJAU MJAU
Kakavo si ti kukavicje jaje uvaljeno Bosnjacima.Ti si As iz rukava Covica i Dodika.Smece jedno balijsko.
Dino je potpuno u pravu što znači izjednačiti Vijeće naroda sa sa Domom naroda. To može samo mudar političar.
Konju jedan po ustavu ove zemlje oba entiteta su jednaka i svi smo jednaki u svakom dijelu države,znači nadležnosti domova,predsjednika etc itd MORAJU BITI ISTE na svim nivoima ako hoćemo ravnopravnost inače je sve farsa i I Z D A J A .na takav način pokazivati koliko si nekompetentan,ili izdajnik,ili ucijenjen je legendarno.NE MOGU VJEROVAT,NE MOGU VJEROVAT NE MOGU.................KO NAS "ZASTUPA"