Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj opasno navalio na posao....ni manje ni vise ocekujemo njegovu kandidaturu za preCednika!
Kao što sam rekao već jednom balkanski kmetovi su gadovi koji kmeče, a 95% populacije bi ušlo prekoreda, uhljebilo se da može, ugrozilo drugoga za svoj prosperitet i slične go'narije. Nismo u stanju za parking da se dogovrimo, a baljezgamo o kojekakvim kompleksnim društveno korisnim temama. FUJ!
ferguson stari mason
Kao i vise od 5000 smrtnih slucajeva zbog zagadjenja zraka.
u kojem periodu je uposleno 10.000 u kantonu SA u realnom sektoru? I da li je to broj novozaposlenih ili smanjeni broj nezaposlenih na listama?
Pitati premijera. Od 2011 godine, znači od kada je on vlast, broj zaposlenih je porastao za nekih 5 hiljada.
Nakon Fergusona slijede sastanci sa: Wengerom i Klopp-om
Ibrahima mi mog , i Esme mi moje , meni je sad žao što sam napadao premijera Konakovića ... Ali morao sam , Bakir je naredio ... Elmedine izvini
@crvenabagra Hoću , moram .... al opet zavisi šta će reći predsjednik Bakir ako mi zabrani šta ću , gladna usta ne pitaju đe si bijo