Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa jesi li Premijeru formirao krizni štab za popravljanje narušene sigurnosne situacije u gradu, što su poduzeli tvoji ministri MUP-a i ostali u svojim resorima da Sarajevo učinu sigurnim gradom uoči početka turističke sezone. Nadati se da psi koje ste ostavili po gradu da napadaju građane neće fekalisati ulice Sarajeva, da povratnici neće ponoviti krivična djela za koja su osuđivani, da ćete ih zamoliti da se za vašeg mandata uzdrže od svojih nepodopština. Nadati se da ćete zaustavti enormno povečanje trgovine ilegalnim naoružanjem, trgovinu narkoticima i trgovinu bijelim robljem- prostituciju djevojaka iz susjednih zemalja kao i prosjačenje djece i odraslih iz Srbije, Makedonije, Crne Gore i ostalih zemalja... Vaš Krizni štab zasigurno razmatra mjkere i već uveliko poduzima sve raspoložive mjere da se suzbije opći kriminalitet i eventualne demonstracije širih razmjera...
Pa ako smo puni politicara koji se kontinuirano vracaju na stara mjesta, sta je cudno u tome sto se kriminalci vracaju kriminalu. No dino svaka cast vidim sa neces da ih uvrijedis i nazoves kriminalcima nego povratinicima u kriminal. Nema sta postujes njihova prava. A dalila je takodje povratnik u tuzilastvu na mjestu tuzioca vec nekoliko godina.
......pa blesane blesavi, da ne bi bili povratnici u krivična djela onda ih zatvorite i bacite ključ, šta pametujete.budali je sve ravno do mora:)))
Kod titine milicije vazda bilo mjesta u zatvoru hahaha
ma rad i samo rad,ne moraju ni biti u zatvoru,nek po 12 sati kopaju,tucaju kamen :)
Jel? E nek si ti fin pisham ti se na tvoju malenkost
Kod mene u firmi kad neko ne radi svoj posao bude smijenjen, otpusten..kaznjen...?! Ako.."kupština i Vlada KS-a u proteklom mandatu nisu bili zadovoljni izvještajima Tužilaštva".. onda ih prvo treba smijeniti I kazniti ako su svojim ne radom doveli do ovakve situacije...a ne kao za one Talgo vozove..neko ih odobrio, platio...pa sada niko nije kriv a zna se da je utroseno 65 miliona KM...
a dje Sajra? :P
ne bi bili povratnici da ih zadrzite barem malo u zatvoru