Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ovaj Dino uopste radi osim sto folira narod?
@Tetrapak evo hoce pare iz tuzle,zenice,mostara da upumpa u sarajevo prisjelo im da Bog da.
to je njegov zadatak,da prodaje muda za bubrege
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...eh, dragi naš dino ublehaš. juče o "milijardu više prihoda" od rs-a, a danas kuklele federacijo...da kukamo ziska & janje za sadake?
A šta bi ti, da možda Federacija plati dug GRAS-a?
@commiemarshhal sadaklijama dajte sve,...pa zar vi niste metropola i motor razvoja drzave.
nas sadasnji premijer i sadasnja i bivsa zastupnica Segmedina Srna, u mandatu 2010.-2014, su bili u komisijji za rjesavanje problema GRAS-a, ... dobro su ga rijesili, ... kako tada, tako i danas ,.....
Kakav macehinski odnos prema kantonu sarajevo, pi3durino jedna. Kanton sarajevo ima kooficijent izdvajanja iz budzeta 2x sto znaci duplo vise para dobija od ostalih.
''I dalje se primjećuje maćehinski odnos prema glavnom generatoru ekonomije u BiH", kazao je premijer.'' Da nije kakva z@jebancija?
Konakovic, majstor floskula. Nabroji probleme i konta da je nesto uradio. Istice vaznost KS. Pa ti da si svjestan vaznosti jednog gl. grada sad bi sam otisao s pozicije jer nemas ama bas nijedan adut da budes tu. Prosjecan u svemu u najmanju ruku. Bem ti SDA i ovaj privatluk sto provode.
Konaković,premijer zvani MAGLA...čovjek koji funkcioniše na osnovu pjesme LAŽI,LAŽI ME...TI TO RADIŠ NAJBOLJE...
Nemojte se plaho napinjati, dobicete bruh.
Ne treba bosanskoj talibanskoj sirotinji javni prevoz. Gasi.
Mnoge su firme u Sarajevu unistene koje su dobro poslovale koje uopce nisu imale problema za posao ali unistene su samo da se pojedinci obogate a smrdljivi Gras drze i pored tolikih dugova i svakodnevne propasti,nesto tu debelo,debelo smrdi.....
Cuj, cobance, gradonacelnik Sarajeva? Vrati se iz groba Sucicu da popisamo ove sto nam ni vode sve sto je valjalodaju. Alija, mrtva te Hebem, sto ostavi ovog idiota. Doduse, agresija je uzela sve sto je valjalo
Rece li ti Qu!rvin sine o Agresiji Yebo ti citav Vodovod mater
A evo i starinske, mozda i za mladje, da se "vlasce ne dosjeti". Efendic. Vidim, slikuju se taj, i onaj predsjednik, nacelnik, izvrsitelj svih Alahovih, kontra zapovijesti. Taj papan s Ilidze, niti mu se imene mogu sjetit niti je vazan, sto se mene tice lopuza me ne interesuje niti cu mu paznju pridavati. Kraceg skupa, vecih ublehasa, ne pamtim od kad je gavran pocrnio
Sto li vazda ova kriminalna sda vazda kriminalce gura u vrh? Sve su vec pokrali stari macori
Gradonacelnik, Baketov. Neznaju skupa 10 ulica u gradu Sarajevu. Fuj sda, fujjjj. Od mene, putokaz da ne zavrse na marindvorskim, laganice mars Erdoganu, hebo vam on mater lopovsku Poveditei Laguma da vas prosvjetli jer jedinom od lopova, netreba prevodilac.
Propo Gras a ko bi ga i kupio truhli tramvaji nisu obnavljani pitaj bg.
jbm li im majku ovi sa federalnog nivoa vlasti, stranka penzionera i liberali u koaliciji, nemaju sluha za ovaj nas kanton.