Komentari (186)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li kakvog programa ili cemo samo pljuvati po SDA, to smo vec vidjeli
Pravednik. Došao tobe. Držte se sdaovci, kad istina iziđe na vidjelo. Glavni Kantonalni tužioc već šilji olovku da krene istraživati po službenoj dužnosti sve navode.
Pa vrati i ti, eto ti sad ispao postenjacinja nakon sto si otisao iz sda e ne ide to tako preletacevicu. Jedino mi je zao zbog Ademovica sto je istupio iz sda, a ovih drugih nesposobnjakovica mi nije zao
Hoces li ti vratiti diplomu koju ti je SDA sredila u rekordnom roku?
A šta si ti uzeo od naroda??? Ti sad pametan i nevin, tu glumu nekome drugome nadati se da će naš narod konačno doći svijesti do izbora. SDA ti sve dala i omogućila i ti sad nisi kriv, nisi saučesnik??? Jesi li zaboravio KK Bosnu, Elmedine Konakoviću????
Ako nista jedini je elokventan u odnosu na sve ostale glavesine koje gledamo na tv-u, moj glas imas iz razloga sto smatram zaista da si jedini, od zavrsetka rata pa do danas, koji ima muda i skidam kapu. Hajmo ih poderat radom i rezultatima, a ove sitne jajare nek samo seru po drustvenim mrezama i oni ce s njima dole!
Ako nista jedini je elokventan u odnosu na sve ostale glavesine koje gledamo na tv-u, moj glas imas iz razloga sto smatram zaista da si jedini, od zavrsetka rata pa do danas, koji ima muda i skidam kapu. Hajmo ih poderat radom i rezultatima, a ove sitne jajare nek samo seru po drustvenim mrezama i oni ce s njima dole!
vec je poceo OVE diblje stranke se odma prepoucavaju a dok su bili zajedno onda su cutili Zato samo treba biti jedna ili dvije SDA - HDZ -SNDS ili sds - Pa ko mome da glas
kae Sve bliži sam nebu u glavi a samo se noćas pojavi i ako si najveća laž sve više mi fališ Sa novim se dečkom pohvali i tugu mi ovu pokvari iz knjige ne živi za kraj za uvek odjavi
Hoces li ti Elmedine vratiti milionski iznos mita koji si uzeo za esencijalnu listu lijekova (a za koju je vec duzi vremenski period predata prijava Kantonalnom tuzilastvu sa dokazima)? Hoces li vratiti pare od KK Bosne sto si uzeo? Imas li stida pricati o ovoj temi kada si ti prvi taj koji je uzeo para i para?! Cak sam cuo i da si uzimao pare da bi sredio neku lokaciju za izgradnju jednog objekta.
Svi mi koji do sada nismo imali za koga glasati smo uz tebe!!
jutros nisam doruckocao, strah me bilo otvoriti frižider, kontam Dino ce izletiti iz njega #smor
Dincee previse si se zalaufo nemoj tako, moraces i ti vratit svee. I ne pljuj po SDA stranci koja te digla na neki nivo.
Pa moras i ti nam sve vratit pa ja, ako vec zelis da vratis narodu, fakat sam podrzavala Dinu al s ovim ga ukaki haha
Tako je,hocemo gradansku BIH,svadamo se ,nikad nismo potrazili uzrok u samom sebi niko nije procitao Kuran ,svi zive mimo njega, ponasaju se kao ateisti a pljuju po ateizmu nit znaju sta bi od sebe i svoje sile ,djeca im nesposobna, ako idu u mekteb ,plafon a da su educirani, vrijedni, niss naprotiv problematici Evo zar Franjo Topic kao prof koji predaje Ekleziologiju, Povijest i nauk religija, Povijest i nauk islama, Vjerodostojnost kršćanske objave vise zna od nas i zivi tim zivotom nego mi
Zbirna imenica "narod" - sinonim za maloumne gutače magle. Kao oni seoski govornici koji drže vazove koliko žita dati u zadrugu ... Zašto Konaković za početak ne bi predočio neke dokaze o porijeklu svoje imovine?