Komentari (220)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji gad i licemjer.Sad kad je zavrsio posao nama zamazuje oci.Konakovic je bas djubre
Opet Dino prosipa jeftine fazone. Ako si protiv povorke, sto si dozvolio dase odrzi. Ako si zaista protiv povorke, zasto nisi trazio da operu ulice kuda su ovi prosli.
Mi smo ko afganistan, dok amerika vodu drži i ovo će se držati, odu li srušit će se sve u 24h i samo Bog zna ko bi tada bio vlast.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Primitivčino malograđanska.
Sta je pogrešno rekao.Pa 99% komentara jučer su negativni.Svakome se gade
Hahaahha ovaj tip prolupo skroz. Sam sebe pobija. Koji licemjer
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svakako si naopak i nakaradan, psihopato.
Ko god je digao ruku da se ove spodobe šetaju gradom, dao Bog pa u porodici imao iste. Ako nas kakva nepogoda zadesi, to može biti samo kazna zbog ovih.
Neka neko objasni značaj tog skupa i paradiranja? Koja je korist od toga,da se bude pod reflektorima,jel mozda roditelji istih treba da budu preponosni? Evo prosvijetlite me pa da budem upoznat.
Kako je ružno biti dvoličan, ovdje te ljudi pitaju o paradi i to pod nazivom" porodično okupljanje " da Allah sacuva i zakloni i oprosti nama koji šutimo na ovu bolest, a ne o SDA i njihovim potezima. Lahko je moj hadžija pravdati se nama, teško će biti na sudnjem danu i meni i tebi. Svako će za sebe odgovarati, i neće te dragi Bog pitati za SDA i Bakira, nego za tebe.
ne skrivaj svoju mrznju iza Alaha, nego trk pred ogledalo jade.
Mislim da je konjakovic namjerno postao ovako los političar i neradnik poslije serije dobrih poteza da bi Bakiru osigurao mjesto u predsjedništvu kao njegov protiv kandidat a Zvizdic iako dobar političar kao 3ci protiv kandidat će odjednom nenadano napustiti kandidaturu. Ostaje Nermin Nikšić političar duh koji nema nikakve šanse. Bakir nam je ponovo u predsjedništvu htjeli mi to ili ne... Nema ovdje države jos dugo vremena.
Ma sta si bolan ti protiv kada su tvoji ministri dali sve potrebne saglasnosti, vrlo lako ste mogli sve ovo izbjeci. Mislim da nikada niko nije dozvolio ovakvu torturu normalnih gradjnaki i gradjana, da ne mogu izaci iz svojih domova i da se pola grada blokira radi sake poremecenih ljudi. Ne branim nikome nista ali neka te stvari ispoljavaju unutar zidina svoje kuce, nemoj da mi javno propagiraju tj. paradiraju.
Sarajevo se probudilo u povorci
Meni nije jasno, covjek kaze jedno a svi ga hebu za drugo, neko lud ovdje
Ko o cemu, Konjakovic o sda
Brez veze si. Nikad od tebe preCjednik biti nece. Obicni mahalas. Izgleda da je nama raspisat konkurs za bosnjackog clana predsjednistva. Da li bi mama Merkel htjela radit jos 4 godine. Ja sam ozbiljan.
Koji si ti kloc. Jel ti Ademovic Kemo rekao ovo da kažeš. Ti si bolan SDA prica samo što hočeš ti umjesto SDA da vladaš. Prokužen si. Ti podržavaš sve što je mimo naše lijepe vjere. Kao o sve protiv našeg naroda. MR Š! Sjeo u fotelju i pišaš po raji.
dok je dina irmi campara i s sda ce uvijek biti na vlasti .....koji licimjeri
jedinapametna stojeikad reko istoceikad rec dokjenavlazti
Ma šta ćeš ti, psihopata a fašista!
Sve potrovat dok su na jednom mjestu pogani