Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vodi ga kuci Almedineeee..
Ovi Saudijci imaju princeva koliko mi imamo "nakih" svjetskih prvaka u boxu i kik boxu...Znaci,pun k*rac!
Nije mi jasno da i saudijci mogu biti clanovi IAAF kada je kod njih zabranjeno zenama da ucestvuju u bilo kojem vidu sporta. Eto sta radi medjunarodna politika, vazni su dolari, nafta a za ljudska prava... ma stalno cemo optuzivati kineze, ko bajagi eto nesto radimo.
De bolan princu, nabaci nekog posla kod vas ili da nešto izvozimo dole npr. vodu, hranu, voće, povrće,deterdžente, sokove, proizvode.. po povlaštenim kriterijima, stali bi na noge odmah! Nije ti nama do trčanja, trčimo ti mi stalno,neko u inostranstvo , neko da preživi do sutra!!
Princ neki i nesta, a donira za tartan stazu. Paša moj, nisi ti nikakav princ.
Kada princevi sebi kupuju jahte hladno iskesiraju pola milijarde, dok za razliku kada daju neke hedije cekaju da se ucipa i Kanton i kunto i panto.... Nedaju vise ni princevi love nako bez da imaju neki šićar od toga... Tuzna nam je istina!
jbt, bivsa država napravila sve živo, od nule, a ovi i za tartan stazu moraju traziti donatora
Primio ga i to s osmijehom.
Konakoviću to ti je veliki minus od mrzitelja Arapa iz BiH,Daje moglo da uzmeš pare i obnoviš stazu a princa šutneš nogom u guzicu u Sarajevu bi dobio glasove na sljedećim izborima.
@ilumbuntovnik a dobices pluseve od pobornika islamske deklaracije i isila
@liberalism Tvoja provokacija me ne iritira,deklaracija i isil nemaju ništa zajedničko.
hoće princ da organizuje dijamantsku ligu😂
nemanam napredka dokneprimi kurca
Nitko ne shvaca da ce i oni htjet nesto zauzvrat za tu silnu sadaku...za sad su stali na kupovini zemljista/kuca/stanova, sta je sljedece?
džaba ne daju ništa, to je sigurno
kako vam nije jasno, da njima upravlja veliki brat.
Svaka čast premijeru ! Još samo da smjeniš policijskog komesara i bit ćeš najuspješniji premijer :)
samo ga dudlajte Arapima Oink Oink. Malo kukuruza, malo blata za valjat se u istom, pokoji prasac i to ti je zivot.