Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko kad hanuma masturbira pa koku pričepi rukama, a krijesta joj viri.
Ovo ko badem butik logo xD
Jebivjetar i lažni mesija iliti spasitelj svega i svačega, ispade haman pa novi Torabi,svaki put kad ga slušam i gledam sjetim se KK BOSNA u periodu kada je ovaj posljednji mohikanac bio sportski direktor tog nekad slavnog kluba,poslije njegovog nesebičnog angažmana i borbe da zadnje kapi krvi ( marke) od nekadašnje ikone glavniog grada i države ostao je samo prah i pepeo.
A do jucer je bio u SDA I PRAVDA
JADAN NAROD i JADNIJA PRAVDA mislim da je ovo adekvatan naziv Ove dvije rijeci, kojima se pokusava uvuci u guz... domacim ovcama, ovaj peder ne poznaje u svom zivotu - bar ne u pravom znacenju -koliko je ostao duzan kao privatnik -koliko je nakrao i pokrao kao premijer -koliko je namjestio optuznica za neistomisljenike tj sve one koji su odbili biti njegovi poltroni "...ti si Dino jedna obicna PEDERCINA."
Dino došao tobe poslije hadždža. Sad će isplatiti i one koji su dobili presudu protiv Kantona, koje je Kanton godinama sistematski zakidao. On je svjestan da je to haram para koju Kanton zadržava, umjesto da isplati ljudima sudske presude. Inače nema halala nikome.
A haram bilo i Sindikatima koji se nisu niti raspitali šta je sa isplatama sudskih presuda ljudima od kojih su mnogi već i pomrli ili otišli u penzije.
grb asocira na ruke iz kojih niče nešto novo./NIJE TACNO VEC NA OLINJALOG LJILJANA ,SRAM VAS BILO
Licimjer Konaković
Ima li Dino teladi dovoljno za tvoje partije
ovce🐑karaj,bilo bi postenije
Da je pravde ti bi jos studirao..inkriminiran kao i stranka iz koje je otisao zbog napada savjesti gdje su mu se naglo otvorile oci nakon 4 godine..sad kao pacov bjezi sa broda koji tone u nadi da ce se ponovo popeti na neki novi budzetski brod.aferim.
😃😃😃😃
licno nemam nista protiv konakovica ali ovako male zemlje a toliko stranaka , pa ovde svako zeli na budzet , samo da se ne radi , dnevnive , odvojeni zivot i drzavni luksuz juce mi kaze kolega radi za neku izmisljenu drzavnu agenciju 4000 km plata , kako je krenulo na kraju ce samo ostati uhljebi i penzioneri
Ako u svom programu zagovara da politicke stranke odstupe od upravljanja javnim kompanijama i svim drugim drzavnim i drustvenim resursima, to bi bila istorijska prekretnica kojom bi zaustavilo daljnju devastaciju i pljacku onoga sto je preostalo. Dosadsnjom praksom su vladajuce stranke napravile stete tri puta vise nego sto je ratom unisteno.
hahahaha dino i pravda hahahaha
Ja mislim da je hadzija ovim potezom sam sebe unistio za ostatak politickog zivota.Puno bi mu bolje bilo da je pokucao u ulogi PAPKA na vrata SDP - u ili DF - u pa se mozda tu mogao ponadati zadrzavanju iste funkcije a ovako sto se samostalne politicke dalje karijere tice hadzija moj EL - FATIHA !!!!!
boze pravde..