Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prilično tačno, policija još ponajbolje radi, primjer što je protiv retarda Sefića podneseno kamara prijava...ali degenerici po tužilaštvu ili sudstvu ne rade svoj posao..ko sve partijski jarani i drugovi ili familija i rodbina...nesposbno da živi, a kamoli da šta radi...budžetski paraziti
Uvijek cekaju da se na nekom "slome kola" pa da se dignu gradjani jer naravno bez gradjana nista se ne moze rijesiti.. ipak kod njih je to sve "u procesu" koji traje citavu vjecnost !
znači ovako krade se audi i ja vidim to sa prozora. Strah me bilo izaći jer neznam hoće li opalit onako iz inata pa zovnem policiju. Eto kažem hitno molim da dođete takva i takva situacija. Nakon poziva čekao sam i čekao i da nosam na kraju izašao i otjerao ih pojavom odradili bi taj audi. Policija je došla na uvođaj tek nakon više od sat vremena. A kada dođoše mole me da ne rade zapisnik jer kao ja mogu najebati. To je mafia i bolje da ćutite.
Policajci privedu, liše slobode a oni puste na slobodu
VALJA IZDRZATI ..KOPAJU CITAV DAN,MJESAJU BETON,,,DINO NESERI MAJKE TI KOGA TI STITIS,,,
Napisi nam nešto na Facebooku ba. Tamo sam te poželio.
Sve bi ja to na radne akcije da se gradi C5 besplatno!!!
ti nemas pojma ni kolika ti je plata a ne ko sta radi
TREBA TOM SUDSTVU NA DNEVNICU ISPLACIVATI PO UCINKU JEDNA PRESUDA 5KM I ISPLATA ODMAH NA KRAJU RADNOG VREMENA A NE GOLOGUZI RADE VJEZBE NA RADNIM STOLOVIMA KO RETARDINJOSI
Zar ovaj Konko jos nije smjenjen? Sta se ceka vise...
Zar ovaj Konko jos nije smjenjen? Sta se ceka vise...
"Stanje u javnim firmama je 100 % sređeno". Na birou KS imaš preko 1000 nezaposlenih ekonomista , dok u nekim javnim firmama, koje su pod nadležnošću tvojih ministara, rade penzioneri -ekonomisti na ugovor o djelu. Nismo više tako naivni da vjerujemo u sve.
Sta ba najtezi posao, sjede po benziskim, vise po kaldionicama, jedu govna, nista ne rade i tebi je to tezina neka.
doktori i rudari ,čujetel kako vas vrijeđa ?
treba legalizovat svjetla pojas i parking. pa da vidimo sta bi onda policija radila
Sad su me dva mala drota ispeglala radi svjetla kao da sam pobio pola grada hebo im ćosić mater balavu.
NAteži posao je policije ? PA ne bih rekao nit šta sprječava nit šta radi, POSAO nije dakle tzežak a para lahka. Al ono što jest teško je KONAKOVIĆEV: HAJBA NAPALTI milione KM vlasnicima stanova po Sarajevu čija je jedina adresa: PO BOX xxx RIJAD ! Zato malo se stpimo pa nam svima NAVEČE zato ISKLJUČE VODU !! kao dobri komšije arapima ! Da se smanje gubici narasli već na 56 miliončića. A kanalizacija, pa ARAPI je i nemaju a da je nama plaćaju !
ZATO RIJEKA BOSNA NOLIKO NESNOSNO SMRDI NA BUTILIMA, a stanove im prave u centru a ne na Butilima. A BAkir tvrdi da je DESET PUTA vrijedniji Cenra od nekih drugih opština !
Tuzilastvo - mracna strana BiH
upropastio si kk Bosnu ti i slicni