Komentari (197)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Osnovno za sve nas je postovanje zakona i zakonskih propisa.
Hajd sta fali jedna plata nek malo zakasni, nek vide ovi u javnom sektoru kako je kad radis u "realnom sektoru"
23000 budžetskih korisnika čeka platu-to samo budžet KS.. Gdje si općine i općinska preduzeća u Sa . Malo brate, malo vas je.
Dođi Kojakoviću u Tuzlanski K da vidiš kako se radi, ovdje je Vlada smijenjena za dva sata, i sve je isto samo njega nema. Neka ovi iz SDA pozovu Kukića on zna kako smijeniti Vladu preko noći.
Ovo je bolje nego serija ALO ALO, jeb... lud zbunjenog, toliko svi koliko vam je bitan narod, ko što ste govorili, Važne su samo pare i fotelje, sve bih ja vas na građevinu i kanale da kopate pa da vidite kako narod crnči za 400-600 KM, a vi serete sa platama preko 2000,00 KM.
Kluba Hrvata i Klub ostalih je potvrdio da je povrijeđen vitalni nacionalni interes. To znači da je odluka o imenovanju Mirze Čelika automatski stavljena van snage. I šta je tu nejasno. Sjećam se da je SDA to najviše koristila u raznim parlamentima i uvijek je neka takva donešena odluka stopirana i čekao se stav Ustavnog suda. Očita je diskriminacija Hrvata u KS, čak i prijetnji Danijeli i njenoj porodici.
zaštitio- sakrio...
Gdje ovaj dođe tu nastani problemi. Od Bosne je napravio kantinalni amaterski klub a u to vrijeme je bio ucesnih Eurocupa
ti mozes kompromisati jedino sa murijom i tuzilastvom, pecat nije vasa licna prcija, ni tvoja ni SDA...
A gdje je pecat ? Haha ja drzave i kurca cojk kuci odnese pecat ....
Nedaj pečata ne samo radi SDA koji su se ponovo legitimisali sa suludim lopovskim manijakom Brankovicem da ni cenat ne odstupaju od pljačkaške horde zla nego više radi Scepe koji je opasniji i podliji od samog Brankovića jer mu trebaju pare za još jedan veći toranj koji bi odmah bio uz Dodika za povećanje PDV-a i uzimanje novih kredita od MMF-a
Nedaj plate, nedaj ništa, neka se štrajkuje! Možda narod napokon izrazi demokratski revolt, (inače nesvojstven u sredinama s muslimanskom većinom) pa da vas makne sa vlasti, proglasi se vaneredno stanje i uvede se diktatura EU i neposredno upravljanje Sarajevom kao uvod i u formalnu protekturu cijele države. Krešu se ministarska mjesta i zastupničke plaće a političke stranke mogu da se sastaju samo o svom trošku i busaju u svoj nacionalizam ili komunizam, nebitno.
DF je sa SDA ušao u neprirodnu koaliciju na drzavnom i federalnom nivou kao i pritisnut od SDA pristao na rusenje KV iskljucivo radi zastupanja i zalaganja za BiH dok je SBB i Scepo najpodlija i najveća lopovija koji je samo i iskljucivo kao pljačkaš vidio i procijenio priliku da ponovo uleti na mjesta gde će se nakupit da izgradi još jedan ali puno veći toranj
@gooUser1576504688 Kakva neprirodna pa SDA birači izabiru Komšića!
Dino malo si se previše ufurao bigami.... jeste da te znam i lično i nisi loš momak ali popusti malo.... nisi ti tolika marka vjeruj
@fbUser1570013344 Zelis reci da im pusti da nezakonito preuzmu vlast kao sto sve nezakonito rade? Da su se drzali procedura smjenili bi vladu 18og, ovako nece do Aprila.
@AnarhijaEveryDay..... ma po tebi sad treba svi da trpimo radi Dininog ega? ili bilo čijeg? čuj neće biti plate za januar radi oečata.... ma ako narod podivlja biće kasno... a narod je hebena mraka....
Ma mozete vi pricati sta hocete, ali vas je Dino uskropio, svaka mu cast 😂 Mene interesuje da li vi stvarno vjerujete u ove verbalne dijareje koje po nalogu ovdje prosipate?
lik koji je unistio kk bosnu hoce kanton da rusi
Seka krepana hoce milijardu lol, kurko Nurko dinastiji sa Ade Ciganlije