Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA islamisti ni za 30 godina nisu uspjeli uspostavit odnose sa islamskim svijetom a kamoli zapadom.
BiH je jedna od rijetkih zemalja na svijetu kojoj treba viza za UAE. Konakovic je strani placenik koji ce nakon razvaljivanja drzave otici u Kaliforniju da zivi sa milionima.
Maca Diskrecija like this
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Uspjeh bi za našu državu, posebno za nas Bošnjake, bio da nam vize ukinu USA i UK, ukidanje viza od strane UAE-fino ali ogromnoj većini građana ne znači apsolutno ništa. Na kraju krajeva, zar ranija MVP nije kritikovana što je BH diplomatiju previše okrenula istoku, dok je nama mjesto na zapadu, koliko vidim ni sada stvari nisu puno drugačije.
Bolje je u svakom slučaju kad ne trebaju vize ili je i to loše, možda i izdaja 😂. Bravo Dino majstore, samo naprijed.
sda nas je posvadjala i sa zapadom i sa istokom,ej toliki islamski svijet,bogate drzave i mi sa njima nikakve odnose nemamo.Evo dokaz SDA politike da ni vize nisu uspjeli rijesiti za 30 godina
Da lakse organizuje dilanje bijelog https://istraga.ba/forto-dao-ugovor-firmi-konakovicevog-kuma-foto-artu-gordana-memije-210-hiljada-km-iz-drzavnog-budzeta-za-pripremu-i-organizaciju-digitalnog-samita/
Sad konačno mogu ne otići tamo bez vize
Vel'ke srece
Još blijed Konaković posle sastanka sa Dodikom. Trojka kad izađe sa sastanka sa Dodikom blijedi ko meduze ne mogu sebi doći heftu, Dodik im psuje bogove genocid galami na njih naziva ih invalidskom koalicijom kasnije kad izađu ne znaju kud udaraju ni đe gone.
To si rekao i prije ljeta, pa ništa od toga
To ti je kao velika vijest , vjerovatno ce ukinuti vize ..Pa smradu jedan de ti gledaj da ostane koje mjesto za Bošnjake , sve si prodo za večeru ..
Cuj ‘vjerobatmo’ kakve su to poluinformacije Evidentno nepoznavanje procedura
Odlična vijest za bih
Zna li neko koliko dugo traje ratifikacija?
Konačno nešto i lijepo da se desi, da se vidi jasno glasno da su političari (barem neki) u službi naroda.
Dobro donijeti tiktokericama i instagramušama za Dubai Arape, nista vise.
Dino Jel europa ukinula vize pitam za Jarana ????
Jos narod prica o SDA? Kad je kraj?
Puna usta ovih dininih botova o SDA, ljudi vise uopste nisu u vlasti