Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SVI NA PROTESTE DANAS U 15:00 ISPRED ZGRADE KANTONA KS !!!
IDEMO ZAJEDNO !!! SVI NA ULICE, DIŽITE GUZICE !!!
Po cemu cemo tebe da poznamo medju prvima na protestima?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mi ocekujemo samo vodu. Tuga. Suti i trpi narod. Nismo ni zasluzili bolje.
Raspast ce se VIK isto kao i KK Bosna, treba popraviti one pumpe sto smo u ratu dobili od EU organizacija, pored ovolikih strucnjaka ostaje nam da pijemo stajacu vodu.
NAROD ZALITI GOVNIMA I PISAKOM PA IH POKAJMACITI MATER IM JE BEEM
Narcisoidni kreten.
Koji debil je zakazao proteste u radno vrijeme?!?! Kako će protestvovati ljudi koji rade??? OK meta mi što nemam vode. Doša bih. Ali ne mogu. Moram raditi. Pa valjda ima subota??? Iza 4-5 može valjda??? Pa imate li mozga???
Može iza 4, samo dodji
dobro smijenjeni... a hoce li ko odgovarati za sve ove godine maltretiranja gradjana nestasicom vode.... e moj Dino, niste se brinuli da zadrzite struku nego samo podobne dok nam strucnjaci radi po evropi u nas samo poluskolovani ostadose.... sta mora biti stranacki covjek, dovoljno je da je strucan i da radi po zakonu.... dosta je vise uhljebljavanja sestrica i tetica...
"Od novog menadžmenta ViK očekujem više vode a manje kanalizacije."
Natrpao si gore neradnika i uhljeba, nesposobnjalovica iz sda stavio za direktora i ti nesto ocekujes.
Samo ja nebih vladao u Bosni nema te love, pogotovo u pitaristanu... Ova FGR nije normalna, al fakat. Da je Dino stavio samog svetog Damira Niksica bilo bi "a so on jaranae, on je 93'ce..." Ima covjek jos godinu pustite ga barem neka pokusa popraviti, gore nece biti... I usput, popravite gumice na cesmama i vodokotlicima, lahko se uradi i nije skupo. Majka zemlja ce vam biti zahvalna...
Ocekujemo i mi velike rezultate od Konakovica, pa ih nema! Nema, ni u tragovima.
Klix bilten sda
pašta ste navalili na hadžiju čovijek je obečao da če biti vode nemože nion sam sve da uradi eto strpi te se još malo i vode če da budne!!!
A mi od tebe ne ocekujemo nista. Tvoj rad je 0
Kako je strina hadzijaaaa?
jesi li sve rodje zaposlio jbg naci cu i ja neku familijarnu liniju sa tobom dosta je i muzura vise...
evo rezultata opet vode nema
ja samo znam da iza 18 h nema šanse da se normalno istuširam, a kamoli kosu da operem i SAPEREM kako treba, s obzirom da iz tuša samo piški..... bit će bolje, al' u qurcu!
Znaš kako kažu, bit će bolje, ako ne bude gore....
kisnica....najbolja za kosu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)