Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj Dino ne seri! Blago rečeno ... Čim otvoriš lapine nešto slažeš! Ti si prvi uhljebljen!
Dino lazni hadzija Prevario si Bosnjake muslimane, svoje glasace!!! Nema te vode koja ce te oprati za paradu peddera
Kaze zvanično Predsjednik Skupstine KS Dino Konakovic: “U Tuzilastvu KS je 8 korumpiranih Tuzilaca....” Da li je tako i da li ce Tužilaštvo KS reagirati ili izaći sa spiskom korumpiranih Tužilaca. Korupcija je krivično djelo.
Odakle onda stwla u opstini cwntar gdje se zaposljavaju rogaticani i to cak sa zdravstvenim teoloskim sa fakultetima koji nemaju veze sa javnom upravom ......e moja drzavo hvala Allahu pa odose mladi
O cemu pricas, da nema stele i da vas uhljebljavanje ne zanima???? Kako bolan to mozes izjavljivati kada ima nas koji smo na svojoj kozi osjetili da budemo odbijeni na konkursima jer je naredjeno da se prime vasi ljudii?? Licno iskustvo i razocarenje nakon sto smo svi povjerovali i pomislili taman nema vise togaa..hvala sto vise posla nemam, a malu bebu imam!!
Ne valja lagati hadzija, 99% ovih su članovi i simpatizeri stranke
Sve isto rade kao i SDA
Daj Dinoo ne dipr matereti. Mislio sam da ste vi oni koji će nešto promjeniti a vi gori. Zamazujete narodu oči. Budite ono što ste obećali a ne lopovi, a svi ste vi UHLJEBI
Država lopova i uhljeba
U jednoj stvari su definitivno u pravu, kad god SDA napada RS I Dodika, oni time samo jačaju njegovu, ali i svoju poziciju. Dodik ispada branitelj RS-a, a oni junaci koju napadaju rusitelja BIH, a u stvari sve je to kobajagi priča, zabava za siromašne mase (hljeba i igara).
uzme govno pa ga u celofan, svuda je to isto...
Kome šuplje...
Prvi put da se javno objave imena nadzornih i upravnih odbora,kod sekte SDA si znao više američkih kongresmena nego predsjednika UO
OK. Moje povjerenje i glas mogu dobiti samo oni koji uz konkretne poteze da zaustave uhljebljavanje pocnu dijeliti otkaze visku uhljebljeni. To barem nije problem sa toliko nivoa vlasti i toliko firmi u vlasnistvu/suvlasnistvu FBiH ili RS-a. Nikada nisam cu da je noko izgubio posao u opstini zbog modernizacije ili da je tehnoloski visak. Da ne govorim å firmama u vlasnistvu drzave. Skinite teret sa ledja naroda i svima ce biti bolje.
Okružio se ljudima koji su uhljebljeni cijeli život i kaki ono što ljudi žele da čuju.
a gdje je peciKOZA? peciKOZAAAAAAA javi seeeeeeee daj nam ti koju pametnu reci sa aLIDZE peciKOZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Čovjek je sebi osigurao skoro milion KM diskrecionog fonda za četiri godine, ako je vjerovati novinarima, nijedan zvaničnik u BiH nema toliki privatni fond!
Kakav je on menadzer u sportu ako se okuplja u DOMU MLADIH...jel mu to neko dzaba dao taj mali prostor za 300 ljudi